SON DAKİKA



Haber > Spor > Play-Off'a kalanlar

Play-Off'a kalanlar

17 Aralık 2015 Perşembe - 10:36








EuroCup’ta play-off’a kalan 4 takımdan ikisi Trabzonspor Medical Park ile Unıcs Kazan takımı Trabzon’da Hayri Gür Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Unıcs Kazan takımı iddialı gelmişti. Hafta arası oynanan karşılaşmaya ilgi hayli fazla oldu. Zevkle izlenen müsabaka izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

İlk periyotta ilk beşte Stepanovic yine yoktu. Periyot bitimine doğru oyuna girince ilk periyot 25-13 Trabzonspor MP lehine kapandı. Trabzon ekibinin D grubunda ikinci olabilmesi için maçı 15 sayı farkla kazanması gerekirdi. Oyunun başında neredeyse bu avantajı sağlamış olarak ikinci periyoda girdi. İkinci periyotta konuk takım daha derli toplu olunca ilk periyottaki farkı kapattı. Uzun oyunculardan kurulu Unıcs Kazan takımı bilhassa hücum ribauntlarında bu avantajını iyi kullandı.

İkinci yarıya 40-34 ev sahibi üstünlüğü ile girildi. Üçüncü periyotta konuk takım savunmada ve hücumda iyi organize olunca Bordo-Mavililer istediği sayıları bu periyotta bulamadı. Rakip geride olsa da aradaki sayı farkını hep koruyarak son periyoda 56-57 skorla üstün girdi.

Son periyotta Trabzonspor Medical Park D grup ikincisi olması için 15 sayı fark gerekiyordu. Bunun bilinci içinde çılgın taraftar desteğini de arkasına alarak bu periyodu lehine çevirecek derken konuk takım müthiş oyunu ile iddialı geldiği Trabzon’dan Rusya’nın Kazan kentine 73-80 skorla galip gitti. İlk iki çeyrek ev sahibi lehine son iki çeyrek konuk lehine üstünlük vardı. Karşılaşmayı Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu hariç hemen hemen tüm futbolcu ve yöneticiler izledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap