SON DAKİKA



Haber > Spor > Potada gözler Fenerbahçe'de

Potada gözler Fenerbahçe'de

24 Aralık 2013 Salı - 09:19




Trabzonspor Medical Park Galatasaray yenilgisini unutup perşembe günü Fenerbahçe Ülker ile Hayri Gür’de oynayacağı maçı düşünmeye başladı.





Beko Basketbol Ligi’nin 12. haftasında, 26 Aralık Perşembe günü Hayri Gür Spor Salonu’nda Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park rotayı zorlu maça çevirdi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında etkili performans gösterdiyse de güçlü rakibine son periyotta teslim olan Bordo-Mavililer Fenerbahçe Ülker’i evinde dize getirmek istiyor. Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, “Galatasaray deplasmanında mağlup olduysak da ekibimizin performansı bizi umutlandırdı. Bu sezon yaşanacak en büyük şanssızlıkları yaşadık. Ancak biz bu olumsuzlukların üstesinden gelecek düzeyde bir ekibiz. Galatasaray maçındaki etkili oyunumuzu Fenerbahçe Ülker karşısında da sergileyip güçlü rakibimizi yenmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap