SON DAKİKA



Haber > Spor > Puan kaybını göze alamayız

Puan kaybını göze alamayız

14 Şubat 2015 Cumartesi - 10:00




Rizespor Teknik Patronu Hikmet Karaman, ligdeki konumlarının kendilerine kazanmaktan başka bir seçenek bırakmadığını açıkladı.





Ligde yarın Mersin İdmanyurdu’nu sahasında konuk edecek olan Rizespor’da üç puan sesleri yükseliyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Mersin karşısında ne olursa olsun kazanmak zorundayız" mesajı verdi. Ligde artık puan kaybına tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Karaman, "Bulunduğumuz noktadan hızla uzaklaşmak için galibiyet serisine ihtiyacımız var. Mersin İdmanyurdu maçıyla buna start vermek istiyoruz" dedi. Sıralamadaki pozisyonlarının kendilerine 3 puandan başka bir seçenek bırakmadığını dile getiren deneyimli teknik adam, "Rizespor bulunduğu yeri hak etmiyor. Bu durumu düzeltecek, işleri yoluna koyacak olan bizleriz. Mersin İdmanyurdu karşısında kazanmayı rakipten daha fazla arzulayacağız ve 90 dakikanın sonunda amacımıza ulaşacağız" şeklinde konuştu. Taraftarlarına her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunun altını çizen Karaman, şöyle devam etti: "Takımı ateşleyici gücü olan on iki adamı yanımızda görmek istiyoruz. Onlar tribünde, biz de sahada görevimizi yerine getirerek güzel bir gün yaşayacağımıza inancımız tam. Yeter ki o gücü Mersin İdmanyurdu karşısında ortaya çıkaralım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap