A+ A-
Yorum
10

Real Madrid'de Arda Güler, Mbappe'yi şaşırttı!

Yayın Tarihi: 12.08.2024 - 09:31
Milli yıldız, bu sezon Real Madrid'e transfer olan Mbappe'yi de etkilemeyi başardı.
Kaynak:MİLLİYET

EURO 2024'te gösterdiği performans ile dikkatleri tekrar üzerine çeken Arda Güler, Real Madrid'le yeni sezona hazırlanırken adından söz ettirmeye devam ediyor.

ARDA GÜLER ŞOV YAPMIŞTI

Real Madrid, ABD hazırlık kampının ikinci dostluk maçında Barcelona ile karşılaşmış ve maça ilk 11'de başlayan Arda, 1 asist yapmıştı. 1 golü de sayılmayan yıldız futbolcu maç boyunca sahada kaldı.

Arda Güler, yeni transfer Endrick ile birlikte son oynanan Chelsea maçının kadrosunda ise dinlendirildikleri için yer almadı.

Yeni sezon öncesi yeteneklerini sergileyen Arda Güler, takımının antrenmanında da Fransız yıldız Mbappe'yi etkilemeyi başardı.

ANTRENMANLARA DAMGA VURUYORLAR

Defensa Central'de yer alan habere göre Arda Güler ve Kylian Mbappe Real Madrid antrenmanlarına damga vuruyorlar.

Carlo Ancelotti'nin idmanda Vinicius, Mbappe ve Arda Güler'i hücum üçlüsü olarak denemesi sonrası dikkat çeken bir an yaşandı.

MBAPPE ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Antrenmanda Arda Güler'le oldukça iyi anlaşan Mbappe, genç yeteneğin pasıyla bir gol de kaydetti. Bu olay sonrası idmana verilen arada Arda'nın yanına giden Mbappe şu sözleri dile getirdi: Çok kalitelisin, şaşırdım.

ATALANTA KARŞISINDA İLK 11'DE

Ancelotti'nin iki ismin uyumunu görmesinin ardından Atalanta maçında Arda Güler ve Kylian Mbappe'den oluşan bir hücum hattını denemesi de bekleniyor.