SON DAKİKA



Haber > Spor > Rekabet bize yarar

Rekabet bize yarar

29 Aralık 2015 Salı - 15:04




Siyah-Beyazlı takımın kalecileri Tolga Zengin ile Günay, transfer edilmesi gündemde olan yabancı kalecinin kendilerini rahatsız etmediğini ifade edere





Beşiktaş Yönetimi kaleci transfer için çalışmalarını sürdürürken, bu durumdan Siyah-Beyazlı takımın tecrübeli eldiveni Tolga Zengin ve ikinci kaleci konumundaki Günay bu durumdan rahatsız olmadıklarını söyledi. Tolga Zengin, "Rekabet bize yarar. Hangimiz iyiyse kaleye o geçer. Şenol Güneş hocanın adaletine güveniyorum. O isimlere bakmaz. Kim kaleyi hak ederse görevi ona verir. Lig ve kupa çok uzun bir maraton. Bu süreçte sakatlıklar ve cezalar karşımıza çıkabilir. Bu nedenle tedbirli olmakta her zaman için yarar vardır" ifadesini kullandı. Günay ise, rekabetten korkmadığını vurgulayarak, "Ben kendi adıma üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya hazırım. Tolga ağabey zaten Türkiye'nin tartışmasız en iyisi. Yeni gelecek olan kaleciyle birlikte kenetleneceğiz. Kimin oynayacağı önemli değil. Yeter ki şampiyon biz olalım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap