SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize devam Sebat tamam

Rize devam Sebat tamam

30 Ekim 2014 Perşembe - 11:18




Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor, 3. Lig temsilcisi Sebat Proje Trabzon Akçaabat karşısında 4-1 galip gelerek adını gruplara yazdırdı.





Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda sahasında Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ı konuk eden Çaykur Rizespor, 3. Lig temsilcisi rakibi karşısında 4-1’lik skorla galip gelerek adını gruplara yazdırdı. Sahaya yedek ağırlıklı onbirle çıkan Yeşil-Mavili takım, zaman zaman zorlansa da maçı kazanmasını bildi. İki Karadeniz ekibinin mücadelesinde sahaya bir sürprize imza atma düşüncesiyle çıkan Sebat Proje ise mağlup olmaktan kurtulamadı. Maça hızlı başlayan Çaykur Rizespor, 29. dakikada Deniz Kadah’ın kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 74. dakikada Ali Adnan durumu 2-0 yaptı. 85’te Sylvestre farkı üçe çıkardı. Bu golden bir dakika sonra Bilal, skoru 3-1’e getirdi. 88. dakikada Engin perdeyi kapatan golü attı ve müsabaka 4-1’lik skorla Çaykur Rizespor’un üstünlüğüyle sona erdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap