SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize tokadı yedi

Rize tokadı yedi

18 Eylül 2017 Pazartesi - 08:46








Çaykur Rizespor kongresini yaptığı günde, sahasında Başkent ekibi Ankaragücü’nü ağırladı. Ligde 4’de 4 yaparak iyi bir çıkış yakalayan Çaykur Rizespor, ah ettiği Süper Lig’e çıkma arzusunda oynadığı karşılaşmalarda zaman zaman rehavete kapılırken geçtiğimiz hafta bu rehavetin karşılığında kalesinde 3 gol görmüştü. Ankaragücü karşısında Yeşil-Mavililer 4 maçlık seriyi kesintiye uğratmadan yoluna devam etmek istiyordu.

Rizespor’da her geçen hafta taraftar sayısı artmakta, takıma olan güven, başarı ve sevgi çoğalmaktaydı. Evet hepsi birleşince ortaya çıkan tablo ortada. Ankaragücü maçını izlemeye gelen yaklaşık 7 bin taraftar vardı. Karşılaşmaya etkili başlayan daha çok ayağa pas yapan takım konuk ekip oldu.

Rizespor ileride Kweuke ile aldığı topları kaybedince ataklar rakip alana gitmeden kesildi. 12. dakikada Ankaragücü İlhan ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmada dengeyi ve ardından üstünlüğü eline alan Rizespor 17. dakika içinde Kweuke’nin düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Samudio filelere göndererek eşitliği sağladı.

İlk yarı dengeli ve rakip adına pozisyonlu geçti. Rizespor rakip alanda kaptırdığı toplarla bir iki pozisyon dışında pozisyon bulamadı. İkinci yarıya daha arzulu başlayan konuk ekip oldu. 48’de Rizespor savunmasının izlediği köşe atışında Alihan kafayı vurarak topu ağlara gönderdi.

Golden sonra kontratak düşünen konuk ekip karşısında Rizespor sağ ve sol kanatları kullanmaya başladı. Süleyman forvet hattına geçerken Lincoln forvet arkasında yerini aldı. Rizespor şuursuz ataklarla gol bulmak istedi. Ancak şuursuz atakların sonucu yenen tokat ağır oldu.


Rakip alana kamp kurmasına rağmen bir türlü istediğini yapamayan Rizespor 89. dakikada kalesinde üçüncü golü görürken Ankara ekibi rahatladı. Önemsemediğin Ankaragücü Rize’de 4 gol bulurken Rizespor’a ağır bir tokat attı. Nazar desem değil, bunun adı iyi bir tokat.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap