A+ A-
Yorum
10

Rize zorlu dönemeçte!

Yayın Tarihi: 19.10.2017 - 13:43 | Güncelleme Tarihi: 19.10.2017 - 14:40
Yeşil-Mavililer önümüzdeki günlerde birbirinden zorlu maçlara çıkarken bu karşılaşmalardan kayıpsız ayrılmayı hedefliyor

Milli aranın ardından evinde oynadığı Samsunspor maçından bir puan ile ayrılan Çaykur Rizespor’u üç maçlık zorlu bir serüven bekliyor. Yeşil-Mavili takım önümüzdeki günlerde Gaziantepspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Atmaca, daha sonra iç sahada Boluspor’u konuk ederken, bir sonraki hafta ise şampiyonluk hesabı yapan bir başka takım Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, zorlu seriyi kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, “Takımı tanımaya başladım. Önümüzde üç önemli maç var. Bu seride kayıp yaşamak istemiyoruz. Gaziantepspor maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimizi umut ediyorum. Kadro içinde bir takım değişiklikler olabilir. Elimizde ki kadro içinden en hazır oyuncularla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ayağa kalkın SAVAŞI!

Kadro kalitesinin mücadele gücüne yansımadığını dile getiren Üzülmez, futbolcularından bundan sonra oynanacak olan maçlar için “savaşın” emri verdiği ortaya çıktı. Gaziantepspor maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı özel toplantıda bazı oyuncuların dikkatlerini çeken Üzülmez, “Bu böyle olmaz. Mücadele etmeden, savaşmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Bu takım ayağa kalması için sahada savaşması gerekiyor. Aksi takdirde kimse kimseye “buyur üç puan senin olsun” demiyor. Herkes o kutsal formanın hakkını sahada verecek” dediği öğrenildi.

Bir maçtan daha fazlası!

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, oyuncularına artık kayıp istemediğini belirterek, “Camia bizden iyi futbol ve farklı galibiyet bekliyor. Gaziantep maçı bir maçtan daha fazlası” mesajını verdi. Bu ligde rakibin büyüğü, küçüğünün önemi olmadığını söyleyen Üzülmez, “Bu ligde kolay maç yok. Gaziantepspor takımının ligde ki konumuna sakın aldanmayın. Taraftar, camia sizden iyi futbol ve farklı skor bekliyor. Bunu yapmanız için agresif bir takım olmanız gerekiyor, sizden şüphem yok ama bunu bana sahada göstermeniz şart” dediği öğrenildi.