SON DAKİKA



Haber > Spor > Rize'de Karaca rüzgarı

Rize'de Karaca rüzgarı

29 Mayıs 2014 Perşembe - 11:56




Çaykur Rizespor'da yeni sezon için anlaşma sağlanmayan Uğur Tütüneker'in yerine altyapı antrenörlerinden Mehmet Ali Karaca'nın takımın başına getirilm





Çaykur Rizespor'da gelecek sezon planlamalarına başlanması için teknik direktör arayışlarına hız verildi. Yeşil-Mavili yönetim aralarında Gençlerbirliği'nden ayrılan Mehmet Özdilek'in de yer aldığı bazı teknik direktörlerle yaptığı görüşmelerden henüz olumlu sonuç alamayınca ibreyi altyapı antrenörü Mehmet Ali Karaca'ya çevirdi. Kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın, yönetim kurulu ve Çaykur Rizespor A.Ş. ortakları ile yaptığı görüşmede Mehmet Ali Karaca'nın ismi teknik direktörlük konusunda öne çıktı. Yeşil-Mavililerin teknik direktör değişikliği yaptığı dönemlerde görev verildiğinde başarılı sonuçlar alan Çaykur Rizespor'un eski oyuncusu da olan Karaca için kamuoyunun nabzını yoklayan yönetimin hafta sonuna kadar kararını açıklaması bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap