SON DAKİKA



Haber > Spor > Rizespor iyi yerlere gelecek

Rizespor iyi yerlere gelecek

16 Şubat 2014 Pazar - 09:49




Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Uğur Tütüneker, takımda görev yapacak olmanın kendisi için gurur verici olduğunu açıkladı.





Gaziantespor karşısında kazanılan 5-1'lik galibiyetin camia açısından önemli olduğunu ifade eden Tütüneker, "Süper Lig'de 15 maç sonra çok önemli bir galibiyet elde edildi. Gaziantepspor gibi güçlü bir takım karşısında iyi mücadele ve çok iyi bir sonuç vardı. Takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı bulunuyordu. Moral açısından çok değerli bir galibiyet" diye konuştu. Bugünden itibaren Rize'ye gelerek Yeşil-Mavili takımın başarısı için çalışacağını kaydeden Tütüneker, şöyle devam etti: "Çaykur Rizespor PTT 1. Lig'den bu yana tanıdığım bir takım. Tanıdığım, bildiğim takımda görev yapacak olmam da benim için avantaj. Takım çok kapasiteli bir ekip ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Çaykur Rizespor ligde daha iyi yerlere gelecek ve üst sıralara çıkacak kadro kalitesine sahip. Amacımız sahada daha agresif bir ekip oluşturmak."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap