SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Atmaca’dan Bahadır’a kanca!

Atmaca’dan Bahadır’a kanca!

20 Haziran 2024 Perşembe - 10:27




Yeşil-Mavililer, Gökhan Akkan’ın boşluğunu Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki kaleci Bahadır Han Güngördü’yü alarak doldurmak istiyor.





Trendyol Süper Lig’de transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Çaykur Rizespor, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Gökhan Akkan’ın ayrılığı sonrasında yerli kaleci arayışlarına giren Yeşil-Mavililer, Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren Bahadır Han Güngördü’de karar kıldı. 28 yaşındaki eldiven ile temasa geçen Rizesporlu kurmaylar, oyuncuyla yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldı.

1,90 Boyunda, 28 yaşındaki kaleciyi renklerine katmak için girişimlerini hızlandıran Atmaca, bu transferi mutlu sonla tamamlamak istiyor. Geride kalan sezon başkent ekibinde 32 maçta forma giyen genç kaleci, 2 bin 837 dakika sahada kaldı. 7 müsabakada rakiplere geçit vermeyen Bahadır, 40 gole ise engel olamadı. 1 milyon euro piyasa değeri olan kaleci, 3 yıldır Ankaragücü forması giyiyordu.



İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap