SON DAKİKA



Haber > Rizespor > BU GEMİYİ FIRTINADAN ÇIKARTIRIZ!

BU GEMİYİ FIRTINADAN ÇIKARTIRIZ!

13 Aralık 2017 Çarşamba - 14:54




Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, “Giresunspor karşısında alınan yenilgi dünyanın sonu değil. Herşeye rağmen hedefimizde bir sapma yok” de





Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Süper Lige dönme adına özellikle devre arası transfer döneminde ne lazımsa onun yapılacağını belirterek  hedeflerinde bir şapma olmadığını söyledi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcı, hafta sonu Yunanistan'ın Başkenti Atina’da oğlunun düğünü nedeniyle bulunduğunu belirterek, “Düğünü bıraktım, Rizespor’u takip ettim, fakat skor 3-0 olduktan sonra maçı izlemeyi bıraktım” dedi.

Akın Çorap Giresunspor maçından keşke yenilmeseydik diyen Yeşil-Mavili ekibin Başkanı Yardımcı, “Bu yenilgi elbette dünyanın sonu değil. Fırsat teptik diyebilirim. Ancak bu gemiyi fırtınadan çıkartırız. Hedefimizde bir sapma yok, ilk devrenin bitimine iki hafta kala 30 puan hedefimiz vardı. Oynanacak olan iki maçtan gerekli sonuçları alarak, hedefe tutunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ne gerekiyorsa onu yapacağız

Devre arasında takviye yapacaklarını belirten Başkan Yardımcı, “Bizim takım yeni başladığı lige üç takviye ile devam etti. Bunlar Miloseviç, Lincoln ve Halil İbrahim. Eski hocamız tavsiye etti, bizde aldık. Gelinen noktada bu takımın şampiyon olması için devre arası takviyesi şart. Devre arası yapılacak olan takviyeler nokta atışı olması lazım, garanti olması lazım. Tabi birde kadroda düşünülmeyen isimler var, bu oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor. Hedefe koşmak için ben ve yönetim kurulu üyelerim tüm samimiyetimizi ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Mayıs ayının sonuna kadar. Takımın durumu ortada herkes görüyor. Rizespor taraftarı merak etmesin, ne lazımsa yapılacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap