SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor 1 - 2 Altay

Çaykur Rizespor 1 - 2 Altay

21 Eylül 2021 Salı - 18:53




Süper Lig'in 6. haftasında heyecan başladı. Günün ilk karşılaşmalarında Çaykur Rizespor sahasında Altay'ı ağırladı. Mücadele konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Altay'a galibiyeti getiren goller, Björkander ve Bamba'dan geldi. İzmir ekibinde 68. dakikada Thiam, çift sarı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelede Rizespor'un tek golünü 90+1. dakikada Bolasie kaydetti.





Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 6. haftasında Rizespor ile Altay karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İzmir ekibi 44. dakikada Björkander ve 73. dakikada Bamba'nın golleriyle 2-1 kazandı. Altay ayrıca 68'de Khaly Thiam'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelede Rizespor'un tek golünü 90+1. dakikada Bolasie kaydetti.

Bu sonucun ardından Altay, ligde geride kalan 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak puanını 12'ye yükseltti.

RİZE 3 PUANLA TANIŞAMADI!

Bu sezon Süper Lig'e etkili bir başlangıç yapamayan Karadeniz ekibi, geride kalan 6 maçta 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 6 haftanın ardından 1 puanı bulunan Rizespor, 4 gol attı ve kalesinde 13 gol gördü.

Süper Lig'in 7. haftasında Altay evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek, Çaykur Rizespor ise Başakşehir'e konuk olacak.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap