SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Kartal’dan MHK Başkanı Tatı’ya flaş çağrı

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Kartal’dan MHK Başkanı Tatı’ya flaş çağrı

Karadeniz Özel

15 Eylül 2020 Salı - 09:49




Kartal, “Açıklamalarım aslında onun dikkatini çekmesi gerekiyor. Benim söylediklerim bir anlamda ona söylendi. Neticede bu işin başında Serdar Tatlı var. Bu işlere o dikkat edecek” dedi.






Karadeniz Gazete / Hüseyin TERZİ // Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe maçının yankıları devam ediyor. Maçın hakemi Arda Kardeşler’in tartışmalı penaltı kararına imza atmasının ardından maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Kartal, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı’ya flaş çağrıda bulundu. Kartal, hakem atamaları konusunda titiz davranılması gerektiğini vurguladı.

BİR ANLAMDA ONA SÖYLENDİ

Fenerbahçe maçının ardından hakem Arda Kardeşler’e yönelik yaptığı açıklamalarla bir anlamda MHK Başkanı Serdar Tatlı’ya da mesaj verdiğini işaret eden Kartal, “Maçtan sonra yaptığım açıklamalarım aslında onun dikkatini çekmesi gerekiyor. Söylediklerim bir anlamda ona söylendi. Neticede bu işin başında kim? Serdar Tatlı. Bu işlere o dikkat edecek. Hakem konusunda daha titiz davranılmalı” dedi.

DOĞRUYU SÖYLEMEK LAZIM

Kartal, açıklamalarıyla ilgili belli bir kesim tarafından kendisine yönelik yapılan eleştirilere de cevap verdi. Kartal, “Konuşanlar, büyük kulüpleri karşılarına alıp bir türlü rahat konuşamıyorlar. Aslında tüm kulüpler birbirine
eşittir. Kulüpleri, taraftar sayısına göre değerlendirmemek gerekir. Doğruya doğru, eğriye eğri. Herkesin bu şekilde değerlendirme yapması lazım” diye konuştu.

YALANDAN YERE DÜŞTÜ

Başkan Kartal sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe maçında aleyhimize verilen tartışmalı penaltı, örnek veriyorum Malatyaspor maçında verilseydi, herkes Rizespor’u destekleyecekti. Buna eminim. Benim anladığım taraftarı çok olan kulüpleri sıkıntıya sokmak istemiyorlar. Bu pozisyon kesinlikle penaltı değil. Rakip takımın oyuncusu bizim oyuncumuzun elini kendisi tutuyor zaten. O oyuncu yalandan yere düştü. Hakem belki art niyetli değil ama ben beceriksiz olduğunu düşünüyorum.”

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap