SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Çaykur Rizesporlu Djokovic’ten Süper Lig’e övgü

Çaykur Rizesporlu Djokovic’ten Süper Lig’e övgü

12 Temmuz 2021 Pazartesi - 12:14




Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un oyuncusu Damjan Djokovic, Türk taraftarının ateşli ve destekleyici olduğunu belirterek, "Canlı olarak bunu görmek ve yaşamak istiyorum. Türkiye ligi bence Avrupa’nın en iyi 8 liginden biri ve gelecekte de çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum." dedi.





Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ’un oyuncusu Damjan Djokovic, Türk taraftarının ateşli ve destekleyici olduğunu belirterek, "Canlı olarak bunu görmek ve yaşamak istiyorum. Türkiye ligi bence Avrupa’nın en iyi 8 liginden biri ve gelecekte de çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum." dedi.

Çaykur Rizespor’a geçen sezon devre arasında katılan 31 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Damjan Djokovic, takımının yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum’un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde AA muhabirine, takıma geldiğinde Kovid-19’dan dolayı zor bir süreç yaşadığını söyledi.

Takım arkadaşlarının yoğun desteğiyle takımı ligde tutmayı başardıklarını anlatan Djokovic, Türkiye’ye uyum sağladığını belirtti.

Djokovic, Türkiye’deki hedeflerine ilişkin şunları dile getirdi:

"Hedefim bireysel olarak sakatlanmadan güzel sezon geçirmek. Olabildiğince oynayıp bu takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Takım olarak da ilk hedefimiz ligde kalmak. Gelecek iyi oyuncularla umarım ligin üst sıralarında yer alırız. Yeni bir takım oluşturacağız. Sezon başında nasıl hazırlanırsanız, iyi oyuncular gelirse onun üzerine tabii ki bir şeyler inşa edebilirsiniz ama istediğiniz kadar kaliteli oyuncular getirin eğer o takım olgusunu sahaya yansıtamazsanız başarısız olursunuz. Biz geçen sezon sonunda aslında bunu yakaladık, o takım olgusunu bir şekilde oluşturduk. Bunun üzerine koyabilirsek bu sezon da güzel şeyler yapabiliriz. Burada iyi çalışıp sezon öncesi hazırlığımızı iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Uzun bir sezon olacak, umarım sezon sonunda da ligi güzel bir yerde bitiririz."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap