SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Ç.Rizespor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Ç.Rizespor'un yeni teknik direktörü belli oldu

24 Eylül 2021 Cuma - 18:04




Bülent Uygun ile yollarını ayıran Yeşil-Mavililer, Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. Başarılı teknik adamın Başakşehir FK maçında sahada olacağı öğrenildi.





// Karadeniz ÖZEL // Hüseyin TERZİ // TEKNİK direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor’da yeni teknik direktör belli oldu. Yeşil-Mavililer, temas halinde oldukları Galatasaray’ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. Karadeniz ekibi, 51 yaşındaki teknik adamla 1+1 yılık anlaşma sağladı ve kendisini Yeşil-Mavililere bağlayan sözleşmeye imza attı.

EKİBİ DE BELLİ OLDU

DENEYİMLİ teknik adamın yarın deplasmanda oynanacak olan Başakşehir FK maçında takımın başında olacağı öğrenildi. Öte yandan Hamzaoğlu’nun yardımcılarının da belli oldu. Başarılı çalıştırıcının ekibinde Fuat Buruk (yardımcı antrenör), Serkan Salman (kondisyoner), İsa Turan (kaleci antrenörü), Metin Mert (kaleci antrenörü) ve Hakan Ayaz (doktor) yer alacak.

KARİYERİNDE 3 KUPA VAR

2011-2012 sezonunda TFF 1. Ligde Akhisarspor’u şampiyon olarak Süper Lig’e çıkartan Hamza Hamzaoğlu, 2014-2015 sezonunda Galatasaray’ın başında kazandığı kupalarla Süper Lig’e damga vurdu. Deneyimli teknik adam, hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupasını kazandı. Başarılı hoca, 2015-2016 sezonunda ise Bursaspor’u mağlup ederek Süper Kupayı kazandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap