SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Fenerbahçe ile sıkı pazarlık!

Fenerbahçe ile sıkı pazarlık!

21 Haziran 2024 Cuma - 10:05




Çaykur Rizespor, Emirhan Topçu’ya talip olan Fenerbahçe ile sıkı bir pazarlığa tutuştu.





Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında sık ıbir transfer pazarlığı yaşanıyor. Emirhan Topçu’ya talip olan İstanbul ekibi, Atmacalara, Serdar Aziz, Tiago Çukur ve bir miktar para teklif etti. Bu teklifi kabul etmeyen Yeşil-Mavililer, Umut Nayir, Miha Zajc, Emre Mor ve Serdar Aziz isimlerinden ikisini istedi. İki takım arasında pazarlıklar son hızıyla sürüyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un Emirhan’ın gidişine ancak istenilen futbolcular karşılığında onay vereceği bildirildi.

Başarılı stoper ile Las Palmas ve birkaç Avrupa ekibi de yakından ilgileniyor. Emirhan için 5 Milyon Euro’yu gözden çıkaran Las Palmas’ın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi. Emirhan Topçu’nun da önceliği Avrupa’da oynamak. Ancak Mourinho etkeni nedeniyle Fenerbahçe içinde kapılarını kapatmadığı ve İstanbul ekibinde oynamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bu transferin kısa sürede çözüme kavuşması beklenirken iki kulüp arasında anlaşma yakın.



EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap