SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Gerçek kimliğinizi sahaya yansıtın!

Gerçek kimliğinizi sahaya yansıtın!

22 Kasım 2017 Çarşamba - 09:06




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “İstanbulspor maçında karakterimizi sahaya yansıtıp üç puanı aldık. Önümüzdeki haftalarda bu devam e





Çaykur Rizespor’da İstanbulspor karşısında aldığı üç puanın sevinci yaşanırken Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, özgüven kazandıklarını ancak önlerinde zorlu bir viraj bulunduğunu söyledi. Oyuncularına uyarılarda bulunan Üzülmez oynayacakları müsabakalarda gerçek kimliklerini sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade etti.

Özellikle ikinci devre ortaya koyulan iştahlı futboldan dolayı oyuncularını kutlayan Üzülmez, “Gerçek karakterimizi sahaya yansıttık. Kişiliğimizi ortaya koyarak hak edilen bir galibiyet aldık. İlk devrenin bitimine beş hafta kala bu karakterli futbolunuzu her maçta ortaya koymalısınız. Seri galibiyetler almamız lazım” diye konuştu.

Geride kalan haftalarda şanssız puan kayıpları yaşadıklarını belirten Üzülmez, “Geçmiş dönemde yaşanan puan kayıplarını telafi adına önce Eskişehirspor maçı olmak üzere daha sonra oynayacağımız tüm maçlarda gerçek kimliğimizi ve mücadele gücümüzü ortaya koymalıyız. Başarılı sonuçlar aldığımız takdirde taraftar desteğide artacaktır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap