SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Hedefimize ulaşacağiz!

Hedefimize ulaşacağiz!

04 Aralık 2017 Pazartesi - 16:00








Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Denizlispor karşısında eksik oyuncuların kendilerini etkilediğini belirtti. Üzülmez, “Eksik oyuncular bizleri saha içinde değişkenlik anlamında sıkıntı yaşattı. Bu tip maratonda elbette bu tip olaylar yaşayacağız” dedi.

Çaykur Rizespor’un heedfinin belli olduğunu belirten genç teknik adam, “Bu takımın hedefi belli, hedefe emin adımlarla ilerliyoruz, bir takım inişler ve çıkışlar yaşayabilir. Burada önemli olan devre arasına kadar maksimum puanları toplamak ve ondan sonra ki süreçte yapacağımız takviyeler bizim için çok önemlidir” dedi.

3-0’dan maçın 3-2’ye gelmesine olanak verenlerin kendileri olduğunu dile getiren Üzülmez, “İyi başladık ve skoru yakaladık ama her halde futbolcular maç burada bitti düşüncesi girdiler. Sonuç olarak mutluyum ama düzeltmemiz gereken çok şeyler var. Skoru koruma anlamında tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var” ifadesini kullandı.

Galiba bizi anlamadılar

Çaykur Rizespor’un sezon sonu hedefinin belli olduğunu söyleyen Üzülmez, “Benim olduğum yerde hedef bellidir. Kadro içinde bazı arkadaşlar hedef konusunu sanırım tam anlamadı. Hedefi olan arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Maç 3-0 olduktan sonra bazı arkadaşlar kazandık havasına girdiler. Futbolda bu yok. Bu işi ciddi bir iştir. İbrahim Üzülmez’in olduğu yerde hedef bellidir. Kötü niyetli oyuncum yok ama biraz hedefler konusunda bizi anlamayan rahat 3-5 oyuncu var. Bu durum da beni rahatsız ediyor. Uzun lig maratonunda bu tip hatalar yaparsak sıkıntı yaşarız” dedi.


Kweuke’ye ihtiyaç var

İyi bir Kweuke’ye her zaman ihtiyaçlar duyduklarını dile getiren Üzülmez, “Kweuke bu takım için bu şehir için ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu kendisi biliyor. Şampiyonluk yolunda iyi bir Kweuke’ye ihtiyacımız var. Attığı golden sonra kaleci Gökhan’a gitmesi, benim yanıma gelmesi takımı sahiplenme adına olumlu işler. Hafta içinde yanıma gelerek, “Hocam zayıfladım beş kilo verdim, ben hazırım” dedi. Kweuke’de her şeyin farkında. Sorumluluk alması gereken futbolcuların en başında yer alıyor. Sahada gösterdiği mücadele benim için çok daha önemli. Şampiyonluk yolunda sağlam bir Kweuke’ye çok ihtiyacımız var” dedi.

Yabancılar fark yaratmalılar

Hedefi olan takımlarda kadrolarda yer alan yabancı oyuncuların fark yaratması gerektiğine vurgu yapan Üzülmez, “Bakıldığında Beşiktaş’tan gelen savunma oyuncusu Milosevic. Sakatlık sorunu yaşadı, tam olarak hazır değildi. Yabancı oyuncu size fark yaratması gerekiyor. Lincoln’de gayret anlamında iyi ama hücumda takımı taşıması anlamında çok daha aktif olması gerekiyor. Hedefi olan takımlarda yabancı oyuncular rölanti şeklinde değil de skor ve sonuç anlamında takımlarına daha çok destek vermeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

Kaliteye önem vereceğiz


Devre arasında transfer yapmak için transfer yapmayacaklarının altını çizen Üzülmez, “Bana kaliteli oyuncu, lider oyuncu lazım. Devre arası transferinde 6-7 oyuncu yerine 3- 4 kaliteli oyuncu almamız gerekiyor. Bu takımın hedefleri doğrultusunda takıma liderlik edebilecek, bu şehre seve seve gelecek oyuncu almamız gerekiyor. Bu konuda Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı ile bir görüşme yapacağım. Hiç kimse merak etmesin, devre arası transferinde gerekli yerlere kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız. İş olsun diye transfer olmayacak, az ama öz kaliteli bu ligi bile bu şehri kabullenen isimleri kadromuza katmaya çalışacağız” dedi.

Bu köprüden çok sular akacak

Rizespor’un her zaman hedefinin sahaya çıktığı zaman üç puan almak olduğunu dile getiren Üzülmez, “Lige bakıldığında MKE Ankaragücü takımı müthiş bir seri yakaladı, bu böyle devam eder mi? Zaten devam ederseler 20. haftada şampiyonluklarını ilan ederler. Bu ligde çok sular akar önemli olan biz kendi takımımızın performansını artırarak ilk devrenin sonunda maksimum puanları toplamak. Denizlispor maçından ders çıkarmak gerekiyor. Oyuncularıma iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Bu iş ciddi bir iştir. Kaçırdığın gol pozisyonları geldi kalende muazzam goller olarak döndü” ifadesini yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap