SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Mame Thiam, Rizespor yolunda!

Mame Thiam, Rizespor yolunda!

Karadeniz Özel

16 Haziran 2024 Pazar - 09:47




Çaykur Rizespor 31 yaşındaki golcü Mame Thiam konusunda Pendikspor ile prensipte anlaşmaya vardı. Tüm pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor





Süper Lig’de gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor’da Mame Thiam konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Uzun süredir Senegalli golcü ile temaslarını sürdüren yeşil-mavili kurmayların bu transferde mutlu sona yakında olduğu öğrenildi. 1. Lig’de oynamak istemediği için takımdan ayrılmaya sıcak bakan Senegalli forvet, bu transfer için kulübünden kolaylık istedi.

Çaykur Rizespor’un kurmaylarının bu transferi 1.5 milyon euro’ya bitirmek istediği ve son detaylarının konuşulduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon hem Kayserispor hem de Pendikspor formaları giyen 31 yaşındaki oyuncu, 36 maçta 17 gol, 7 gol asistlik katkısıyla 24 gole direkt katkı sağladı. Teknik direktör İlhan Palut hücumun her bölgesinde yer alan tecrübeli oyuncunun mutlaka kadroya katılmasını istiyor.


İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap