SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Nefes kesen maçta kazanan yok!

Nefes kesen maçta kazanan yok!

09 Ocak 2022 Pazar - 18:43




Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, iki kez öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Siyah-beyazlıların gollerini Batshuayi ve Emirhan İlkhan atarken, Rizespor'un golleri Pohjanpalo'dan geldi. Beşiktaş'ın bu sonuçla deplasmandaki galibiyet hasreti 8 maça çıktı.





Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.
İki kez öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş'ın gollerini 25'te Batshuayi (pen.) ile 60'ta Emirhan İlkhan atarken, Rizespor'da bir puanı getiren isim 56 ve 68'de fileleri havalandıran Pohjanpalo oldu.

TRABZON'LA FARK 20'YE ÇIKTI!

Deplasmandaki galibiyet hasreti 8 maça çıkan Beşiktaş'ta zirve yarışından da iyice koptu. Siyah-beyazlılar puanını 29 yaparken, lider Trabzonspor'la aradaki fark 20 puana yükseldi.
Düşme hattında yer alan Rizespor ise bu sonuçla puanını 18'e çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap