SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZE İÇİN HER ŞEY SÜPER OLSUN!

RİZE İÇİN HER ŞEY SÜPER OLSUN!

25 Şubat 2018 Pazar - 08:00




Yeşil-Mavililer kritik Elazığspor maçından üç puanla ayrılıp Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor bugün sahasında Tetiş Yapı Elazığspor’u konuk edecek. Son iki haftada Ankaragücü ve Balıkesir Baltok maçlarını kazanarak çıkışa geçen ve zirveye yükselen Yeşil-Mavililer kritik mücadeleden de üç puanla ayrılıp liderliğini perçinleştirmek istiyor.

Yeşil-Mavili futbolcular, sahalarında bu sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklarını ifade ettiler. Kritik müsabakaların oynanacağı haftayı üç puanla kapatmak istediklerini belirten futbolcular, “Taraftarımıza güzel bir hafta sonu yaşatmak istiyoruz. Onların desteğiyle Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşacağız” dediler.

HAKEM: Özgüç Türkalp

SAAT: 15.30

STAT: Didi


YAYIN: beIN SPORTS MAX 1

ÇAYKUR RİZESPOR

Gökhan

Orhan

Ramos


Saadane

Mehmet

Abdullah

Galip

Recep


Süleyman

Samudio

Vedat

ELAZIĞSPOR

A.Sabri


Murat

Canberk

Sezgin

Orhan

Alpaslan


Bjarnason

Tatos

Tom

Hora

Diarra

Üzülmez’den uyarı geldi

Haftalar sonra liderlik koltuğunu eline geçiren Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez, bugün oynanacak olan Elazığspor maçı öncesi oyuncularına "Şımarmayın" uyarısında bulundu. Üzülmez'in, “Her maçı tek tek düşünmeliyiz. Ankaragücü ve Balıkesir Baltok maçları geride kaldı. Şimdi önümüzde çok kritik Elazığspor maçı var. Sakın ola gevşemeyin, rehavete kapılmayın ve şımarmayın. Elazığspor devre arası transferinde güçlenen bir takım. Özellikle orta sahada tecrübeli Alpaslan oyunu çift yönlü oynayan ve duran toplarda gol şansı olan bir oyuncu. Bu maç bizim adımıza çok önemli viraj, bu virajı savrulmadan dönersek ligin bitimine 10 hafta kala önemli bir avantajı cebimize koyarız“ dediği seslendirildi.

Bakan Bak başarı diledi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Çaykur Rizespor'u ziyaret etti. Ziyarete Rize Milletvekili Hikmet Ayar ve Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin eşlik ederken Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Bakan Bak, teknik heyet ve futbolcularla öğle yemeği yedikten sonra kendileriyle bir süre sohbet etti. Bakan Bak, Elazığspor maçı öncesinde başarılar diledi.

Tek hedef şampiyonluk

Çaykur Rizesporlu Oğulcan Çağlayan, bu sezon kendileri için tek yolun şampiyonluk olduğunu söyledi. Oynayıp oynamamanın kendisini mutsuz etmediğini söyleyen Oğulcan, “Ben her zaman kendimi hazır tutuyorum. Önemli olan gol atmak değil, takımın maç kazanması. Ben çok çalışıyorum ve her zaman oynayacak gibi kendimi hazır tutuyorum ve hocanın verdiği tüm kararlara saygı duyuyorum. Bu sezon bizim için tek yol şampiyonluk, bu doğrultuda takım olarak kenetlendik” dedi.

Kart alarmı

Çaykur Rizespor 5 oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Yeşil-Mavili takımda buna göre bugün oynanacak Elazığspor maçında sarı kart görmeleri durumunda Galip Güzel, Abdullah Durak, Orhan Ovacıklı, Vedat Muriqi ve Oğulcan Çağlayan bir hafta sonra oynanacak olan Samsunspor maçında görev alamayacak isimler. Samsunspor maçının oldukça önemli olduğuna işaret eden teknik heyet bu oyuncuların Elazığspor maçında gereksiz kart görmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap