SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor’dan forvet harekatı

Rizespor’dan forvet harekatı

16 Mayıs 2024 Perşembe - 10:16




Serdar Dursun ve Umut Nayir ısrarını sürdüren Yeşil-Mavili kurmaylar, Mame Thiam için de nabız yokluyor. Atmaca, üç isimden birini kadrosuna katmak için seferber oldu.





Süper Lig’in özellikle son 4 haftasında yaşadığı puan kayıplarıyla Avrupa hayalini gelecek sezona erteleyen Çaykur Rizespor, transfere şimdiden başladı. Önceliğini forvet transferine veren Atmaca, listesindeki isimlerle temaslarını sürdürüyor. Haftalardır öncesinden Serdar Dursun ve Umut Nayir için girişimlere başlayan kurmaylar, Pendikspor’un golcüsü Mame Thiam ile de ilgileniyor. Yöneticiler bu üç hücum oyuncusundan en az birini yeşil mavili renklere bağlamak istiyor.

Bonservisi Fatih Karagümrük’te olan, devre arasında kiralık olarak geldiği Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki Serdar, 8 karşılaşmada sadece 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu. Fenerbahçe’den Pendikspor’a kiralanan 30 yaşındaki Umut Nayir ise 15 maçta 1049 dakika sahada kalırken, 5 gol atıp, 2 de asist yaptı. Devre arasında Kayserispor’dan Pendikspor’a transfer olan 31 yaşındaki Thiam da 16 maçta 6 gol, 5 asistlik performansla dikkat çekti.


HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap