SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZESPOR İSTEDİ KIYMETE BİNDİ!

RİZESPOR İSTEDİ KIYMETE BİNDİ!

28 Aralık 2017 Perşembe - 11:14




Yeşil-Mavililerin el sıkıştığı oyuncuya Karabükspor ve Konyaspor’un da teklifte bulunduğu ifade edildi.





Transferini ilk olarak gazetemizin duyurduğu Beninli forvet oyuncusu Pote için Süper lig takımları da devreye girdiği öğrenildi. İki yıl art arda Adana Demirspor forması altında gol krallığı sevinci yaşayan Pote, bu sezon başı Kıbrıs Rum takımı Apoel’ transfer olmuştu. Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez’in yönetimden tek isteği Pote olması ile Rizespor yönetiminin transfer komitesi bu transfer için Rum kesimine giderek golcü oyuncunun hem kulübü hem de kendisi ile el sıkışmıştı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası süper ligde küme düşmeme mücadelesi veren Karabükspor ve Konyaspor’un da bu oyuncu transfer etmek istemesi Pote transferini çıkmaza soktuğu öğrenildi. Beninli oyuncunun kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden Çaykur Rizespor kulübünü takibe alması, bu transferde yeşil – mavili kulübün diğer takımlara karşı bir adım önde olduğu öğrenilirken, golcü oyuncunun birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı seslendirildi.

İspat İçin gelecek

Çaykur Rizespor devre arasında özellikle orta saha için yapacağı takviyelere her gün yeni bir isim daha ekleniyor. Daha önce Kasımpaşa takımında forma giyen Abdullah Durak ve Sivassporlu Galip Güzel için girişimlerde bulunan Yeşil–Mavili takımda Beşiktaş takımından ani gelen haberle rotasını Veli Kavlak’a çevirdi.

Rizespor yönetiminin Beşiktaş yönetimi ile arasının iyi olması sebebiyle bu kulüpte uzun süre forma şansı bulamayan Veli Kavlak, yarım sezonluğuna Rizespor’a kiralayalım mesajı alındığı, bu gelişme sonrası gözlerin teknik direktör İbrahim Üzülmez’ çevrildiği öğrenildi.


Beşiktaş takımı yöneticileri “ Veli sizde yarım sezon oynasın, sakatlık sonrası nasıl bir performans göstereceği bizim için çok önemli. Kendini Rize’de ispat etsin, yeniden bize dönsün” denildiği öğrenildi.

Stopere ya Yiğithan ya Murat

Çaykur Rizespor’un devre arasında mutlaka takviye yapacağı stoper bölgesine iki isimden biri gelecek. Buna göre Fenerbahçe takımında fazla forma şansı bulamayan Rizeli oyuncu Yiğithan Güveli ve Malatyaspor’un kadro dışı bıraktığı gurbetçi oyuncu Murat Akça yeşil – mavili takımın stoperde düşündüğü isimler. Çaykur Rizespor önümüzde ki günlerde iki futbolcudan biriyle anlaşma imzayacağı seslendirildi.

ATMACA’NIN ilk yarı karnesi

En Çok Forma Giyen; Çaykur Rizespor’da ligin ilk yarısında en çok süre alan oyuncu Orhan Ovacıklı oldu. Yeşil–Mavili takımın en eski oyuncusu 17 maçta toplam 1503 dakika sahada kalırken, bu oyuncuyu kaleci Gökhan Akkan 1475 dakika ile takip eden isim oldu. En Az Süre Alan; Çaykur Rizespor forması ile en az süre alan isimler ise Furkan Şimşek ve Sinan Yazıcı oldular. Genç isimler toplamda 5 dakika sahada kaldılar. En Çok Gol Atan; Çaykur Rizespor’da ligin ilk devresinde en çok gol atan isim Paraguaylı forvet oyuncusu Samudio 9 golle oldu. Bu futbolcuyu 7 golle Kweuke 6 golle ise Süleyman takip etti. En Hırçınlar; Çaykur Rizespor’da bu sezon ligin ilk devresinde en hırçın isim Gaziantepspor deplasman maçında kırmızı kart gören Faslı oyuncu Saadane oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap