SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor’da artçi sarsinti!

Rizespor’da artçi sarsinti!

23 Ekim 2017 Pazartesi - 16:16




Yeşil-Mavililer Oğulcan, Petrucci ve Edomwonyi alınan kötü sonuçların ardından kadro dışı bırakıldı





Çaykur Rizespor’da alınan başarısız sonuçların ardından radikal kararlar alınmaya başladı. Ligin son sırasında bulunan Gaziantepspor ile golsüz berabere kalarak haftayı iki önemli puan kaybıyla kapatan Yeşil-Mavili ekipte üç oyuncu kadro dışı bırakıldı. Gaziantep maçından sonra Rize’ye dönmeyi Kahramanmaraşspor ile oynanacak olan kupa maçı için bu ile giden Çaykur Rizespor’da Oğulcan Çağlayan, Petrucci ve Edomwonyi kadroya alınmayı Rize’ye gönderildi.

Gaziantepspor maçı sonrası konuşan teknik direktör İbrahim Üzülmez, kadro dışıların olacağının sinyallerini vermişti. Üzülmez, “Bu kadar tecrübeli bir takımın, bu kadar genç takıma karşı bariz hata ve top kaybı yapmaları beni şaşırttı. Rizespor’un gelecekte hedefini bilmeyenlerle, bu formanın ağırlığını bilmeyenlerle yollarımızı ayırmak zorundayız. Pes etmeden en sağlıklı kararlı alacağız” dedi. Öte yandan kadro dışı kalanların sayısının Kahramanmaraş maçından sonra artması bekleniyor.

Can vermeye devam ettiler

Çaykur Rizespor son sıradaki takımlara puan kaybetme geleneğini sürdürürken önümüzdeki günlerde radikal kararların alınması bekleniyor

Çaykur Rizespor’un son yıllarda son sırada ter alan takımlara puan kaybetme geleneği bu haftada devam etti. Ligin son sırasında yer alan Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak camiaya büyük hayal kırıklığı yaratan Yeşil–Mavili takımda gözler teknik direktör İbrahim Üzülmez ve başkan Hasan Kemal Yardımcıya çevrildi. Hafta içi Rize’de radikal kararların alınacağı öğrenilirken, teknik direktör Üzülmez’in raporu doğrultusunda bazı oyunculara para cezası ve kadro dışı bırakılması gündemde olduğu seslendirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap