SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor'da çifte kıskaç!

Rizespor'da çifte kıskaç!

02 Haziran 2018 Cumartesi - 08:35




Yeşil-Mavililer Fenerbahçe’den Ozan Tufan ve Elazığspor’dan Bjarnason’u kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.





Çaykur Rizespor yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isterken transferde ince eleyip sık dokuyor. Birçok ismi gündemine alan Yeşil-Mavililer, Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ve Elazığsporlu İzlandalı oyuncu Theódór Elmar Bjarnason üzerinde duruyor.

Yeni sezonda Fenerbahçe takımında düşünülmeyen milli oyuncu Ozan’ın menajeri aracılığıyla Çaykur Rizespor’a önerildiği ifade edildi. Kulüp yönetiminin Ozan Tufan transferinde milli oyuncunun yıllık maliyetine yapacağı indirim sonrası anlaşma sağlayabileceği seslendirildi. Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 1.500 bin euro kazanan orta saha oyuncusunun yapacağı indirim sonrası Yeşil-Mavili takımın transfer masasına oturabileceği öğrenilirken, bu futbolcu için son kararın teknik heyet tarafından verileceği kaydedildi. Bu arada Rizespor’da sürpriz bir ismin gündeme geldiği ifade edildi.

Elazığspor formasıyla başarılı maçlar çıkartan ve güçlü fizik yapısının yanında tekniğini de konuşturan İzlandalı orta saha oyuncusu Bjarnason’ın YeşilMavili takımın transfer listesinde yer aldığı belirtildi. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan İzlandalı oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek isteyen teknik kadronun bu oyuncuya karşılık Elazığspor’a Özgür Çek, Berat Delihasan ve Ali Faez’i önereceği dile getirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap