SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor’da forma rekabeti!

Rizespor’da forma rekabeti!

31 Mart 2018 Cumartesi - 08:50




Yeşil-Mavili ekibin Teknik patronu İbrahim Üzülmez, orta sahada forma şansı vereceği isimleri belirleyemezken forvette Vedat’a şans verecek.





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da İstanbulspor maçı öncesinde forma rekabeti yaşanıyor. Ligin bitimine 6 hafta kala kritik bir sınav verecek olan Yeşil-Mavili ekipte teknik direktör İbrahim Üzülmez’in savunma hattında değişikliği düşünmediği ancak orta saha ve forvte oyuncu seçiminde henüz karar veremediği öğrenrildi.

Üzülmez, orta sahada Robin Yalçın’ın yanına kime forma şansı vereceği konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Zorlu deplasman öncesi o bölgede forma şansı bekleyen Abdullah ve Koray arasında bir tercih yapması beklenilirken, antrenman performansına göre tecrübeli oyuncu Abdullah Durak’ın formaya yakın olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan genç teknik adam son iki haftada formda bir görüntü veren ve Adanaspor maçında tek golü atan Galip Güzel’in forvet arkasında görev alacağı tahmin edilirken, hücumda bu hafta cezalı olan Oğulcan Çağlayan’ın yerine cezası sona eren ve milli takımdan moralli dönen Vedat Muriqi’le başlayacağı belirtildi.

Savunmaya dokunmayacak

Genç teknik adamın haftalardır aynı isimlerle savunma bloğuna bu hafta oynanacak olan İstanbulspor maçında da dokunmayacağı öğrenilirken, yeşil – mavili takım bu maçta kalede Gökhan, sağ bekte Orhan, sol bekte Mehmet ve stoperlerde Ramos ve Saadane’nin forma giyeceği öğrenildi.


Oyundan çok sonuç önemli

Çaykur Rizespıor Teknik Direktörü İbraühim Üzülmez, İstanbulspor karşısında sergilenen futboldan çok alınacak üç puanın önemli olduğunu söyledi

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, yarın oynanacak olan İstanbulspor maçında iyi oyundan çok sonuç istiyor. Ligde her hafta makasın daraldığına dikkat çeken Üzülmez, “Bana sorsanız iyi oyun mu? Sonuç mu? Diye ben size sonuç derim. Bu saatten sonra iyi futbol oynayıp maç kaybetmekten ziyade sonuç önemli” dedi.

İstanbulspor maçının zor geçeceğini belirten Üzülmez, “Hataları aza indirerek, yakalanan pozisyonları iyi değerlendirmek istiyoruz. Deplasman maçlarında daha öz güvenli oynuyoruz. Şampiyonluk yolunda İstanbulspor galibiyetine çok ihtiyacımız var ve inşallah üç puan alarak Rize’ye döneceğiz” ifadesini kullandı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap