SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Rizespor’da hedef 30 puan!

Rizespor’da hedef 30 puan!

13 Kasım 2017 Pazartesi - 09:03








Yeşil-Mavililer ilk yarının kalan maçlarında 4 galibiyet alıp puanını 30 ve üzerine çıkartmayı planlıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ilk yarının sonunda 30 puanın üzerine çıkmayı planlıyor. Yeşil–Mavili takım ilk devrenin sonuna kadar oynayacağı 6 maçtan en az 4 galibiyet hedeflerken toplamda da 30 puan ve üzerine çıkmayı planlıyor.Hafta sonu kendi sahasında oynayacağı İstanbulspor maçı ile yeniden çıkışa geçmeyi düşünen Atmaca, özellikle kendi sahasında karşılaşacağı İstanbul, Denizli ve Ümraniye maçlarında fire vermek istemiyor. Çaykur Rizespor dış sahada Eskişehirspor, Akın Çorap Giresunspor ve son hafta oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçlarında ise iki beraberlik bir galibiyet çıkarmak istiyor. İkinci devrenin başına 30 puan ve üzerinde başlamak isteyen yeşil – mavili ekip, sezon sonu ilk ikiden süper lige direk çıkmak için ocak ayı transferinde önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Gösterin kalitenizi

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez rüzgârı esiyor. Üzülmez, son maçlarda alınan başarısız sonuçları dikkate alarak , “Önemli puanlar kaybettik, bu takım bu ligde bu kadro altında bir çok spor otoritesi tarafından iddialı olduğu söylendi. Bende buraya gelirken bu düşünce altındaydım. Birçoğunuzu süper ligden tanıyor, biliyorum. Son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Kaliteniz evet var ama bu kalite sahaya yansımıyor. Artık kalitenizi gösterin” dediği öğrenildi. Öte yandan Üzülmez, bu hafta karşılaşacakları İstanbulspor ile ilgili çalışmaları ve analizleri oyuncuları ile paylaşarak, bu maçı mutlak kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Savaşarak kazanacağız!


Çaykur Rizespor’un orta sahadaki isimlerinden Marwana Saadane , ligde son haftalarda yaşanan puan kayıplarının kendilerini fazlasıyla üzdüğüne belirterek, “Bu durum bizi üzüyor. Demek ki sahada daha fazla savaşmamız gerekiyor. Henüz kaybedilmiş bir şey yok, art arda alınacak galibiyetler bizi ateşler, ama dediğim gibi takım halinde tüm maçlarda savaşmalıyız” dedi.

Lincoln bilmecesi!

Çaykur Rizespor’da Lincoln bilmecesi yaşanırken yaşanan gelişmeler yönetimi çıkmaza soktu. Hikmet Karaman tarafından çok beğenilen ve gelecekte yıldız oyuncu Robinho’dan çok daha iyi olacak denilen genç isim Başkan Hasan Kemal Yardımcı’nın büyük uğraşlar sonunda ilk transferi olarak gerçekleşmişti. Sezon sonu “satın alma “ opsiyonunu elinde bulunduran Çaykur Rizespor’da bu opsiyonu kullanmayacağı öğrenilirken, yetenekli oyuncu Lincoln’un yakın çevresine dert yanarak “Bana 2-3 maç düzenli 11 şansı verilmesi gerekiyor, bir varım bir yokum. Kendimi ispatlamak, yeniden özgüven kazanma adına iki üç maç kötüde oynasam sahada kalmam lazım” dediği seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap