SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZESPOR’DAN ERSU HAREKATI!

RİZESPOR’DAN ERSU HAREKATI!

19 Ocak 2018 Cuma - 10:58




Yeşil-Mavililer kaleci Alperen Uysal’ın takımdan ayrılması sonrası Fenerbahçe’nin üçüncü kalecisi Erten Ersu için girişimlere başladı,





FENER’İN KAPISINI ÇALACAK

TFF 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve devre arasında transfer dönemini sönük geçiren Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısında kalesinde sorun istemiyor. Yeşil-Mavili kulübün kaleci Alperen Uysal’ın takımdan ayrılması sonrası Fenerbahçe'de üçüncü kaleci konumunda yer alan Erten Ersu’yu renklerine katmayı planladığı öğrenildi.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞME

Geçtiğimiz günlerde Sarı-Lacivertli takımdan genç kaleci Gürkan Hervenik’i kadrosuna katan Çaykur Rizespor’da şimdiki hedef ise bu takımda kaleci Volkan Demirel ve Kameni’nin arkasında bekleyen 24 yaşındaki kaleci Erten Ersu olduğu, bu oyuncu için kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la bir görüşme yaptığı seslendirildi.

Elif Elmas istemiyor


Öte yandan Çaykur Rizespor, Fenerbahçe takımından sezon sonuna kadar kiralamak istediği genç oyuncu Elif Elmas için temaslarını sürdürüyor. Makedon oyuncunun Türkiye’de Fenerbahçe takımından başka bir kulüpte top oynamak istememesinin bu transferi şimdilik tıkanma noktasına getirdiği, yetenekli oyuncuyu ikna etmek için Fenerbahçe yöneticilerinin devreye girdikleri gelen bilgiler arasında.

Ümit Kurt 4 hafta yok

Çaykur Rizespor’un Antalya kampında oynadığı Etimesgut Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan stoper Ümit Kurt’un ameliyat olacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun dizinden geçireceği ameliyat sonrası yaklaşık dört hafta takımdan uzak kalacağı belirtildi.

Yeşil-Mavili takım Ümit Kurt’un ameliyat olması sebebiyle kadrosuna katmayı planladığı stoper oyuncu konusunda hız verdi. Atmaca'nın, daha önce ön görüşme yaptığı Yeni Malatyaspor’lu stoper Murat Akça başta olmak üzere Ankaragücü takımı forması giyen Alihan Kubalas ile ilgilendiği biliniyor.

Mehmet Akyüz gündemde


Yeşil-Mavili takım kanat oyuncusu transferinde eski oyuncusu Mehmet Akyüz’e döndü. Devre arası transferinde Karabüksporlu İlhan Depe ve Sivassporlu Leandro’yu elinden kaçıran Çaykur Rizespor'un, bu sezonun ilk devresinde Giresunspor forması giyen eski oyuncusu Mehmet Akyüz’le ilgilendiği seslendirildi.

En iyisi Süleyman

Çaykur Rizespor’un gerek Antalya kampı boyunca gerekse Rize’de yapılan çalışmalarda en çok form tutan oyuncusu Süleyman Koç oldu. Ligin ilk devresinde eski teknik direktör Hikmet Karaman ve yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez tarafından zaman zaman yedek bekletilen Süleyman Koç'un, ligin ikinci devresine çok daha hırslı ve moralli girdiği öğrenildi.

Yeşil-Mavili takımın yetenekli kanat oyuncusu, ligin ikinci devresine damga vurmak istediğini belirterek; "İlk devre tam olarak istediğim performansı sergileyemedim. Attığım gollerin çoğu oyuna sonradan girdikten sonra geldi. Şampiyonluk yolunda ligin ikinci devresinde takımıma üst düzey katkı vermek istiyorum. Kamp dönemi benim açımdan çok iyi geçti, ikinci devreye hazırım” dedi.

LİNCOLN soru İşareti!


Sezon öncesi Çaykur Rizespor’un Brezilya'dan transfer ettiği 10 numara Lincoln ligin ilk yarısında bir türlü beklentileri karşılayamamıştı. Yeşil-Mavili takıma ciddi bir yatırım sonrası kiralık olarak gelen yetenekli genç oyuncu devre arası tatilini geçirdiği Maldiv adalarında annesinin vefat haberi ile yıkılmıştı. Antalya kampı boyunca moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Lincoln'un, yeni transfer Galip Güzel ve artan formu ile dikkat çeken Recep Niyaz’dan formayı almak için mental ve fizik olarak ligin ikinci devresinde çok daha iyisini yapması gerekiyor.

Manisa maçına ilgi büyük

Yeşil-Mavili takımın pazar günü Manisa’da oynayacağı maç için gurbette yer alan birçok Çaykur Rizesporlunun bu şehre gideceği ve takımlarına destek olacağı öğrenildi. Maç sabahı İstanbul’dan üç otobüsün Manisa’ya gideceği, bunun yanında başta İzmir olmak üzere Ege Bölgesinde yer alan yeşil – mavili taraftarların bu maça gelerek Çaykur Rizespor’a destek olacaklarını belirtildi.

Forma Muriq’in

Çaykur Rizespor’un devre arası transferinde renklerine kattığı Vedat Muriq, hafta sonu oynanacak olan Manisaspor maçında ilk 11’de forma giyecek. Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği takımından hazır olarak gelen Kosovalı forvet oyuncusunu sakatlık sorunu yaşayan Kweuke’nin yokluğunda forma vereceği, dün yapılan taktik idmanında oldukça hırslı bir görüntü veren Vedat Muriq’de formda olduğu gözlendi.


Ramos’a Gün Doğdu

Antalya kampında kendini bulan Brezilyalı stoper Ramos’un takım arkadaşı Ümit Kurt’un sakatlığı sonrası gün doğdu. Manisaspor maçında Faslı oyuncu Saadane ile birlikte defansın ortasında görev yapması düşünülen tecrübeli stoperin aylar sonra kendisine gelen forma şansını iyi kullanması bekleniliyor.

Malok’la İlk Kez!

Çaykur Rizespor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mnaisaspor maçında düdük çalacak olan hakem Emre Molak, ilk kez yeşil – mavili takımın lig maçını yönetecek. İlk devrenin son haftasında oynanan Gazişehir maçında 4. Hakem olarak görev yapan İstanbul bölgesi hakemi Emre Malok böylece bir hafta sonra bu kez Çaykur Rizespor’un lig maçında orta hakem olarak görev almış olacak.

Rizespor’un genç oyuncusu Oğulcan:


İyi başlamak istiyoruz

Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan, sezonun ikinci yarısına çok iyi başlamak istediklerini söyledi. Oğulcan Çağlayan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.

Kamp döneminde iyi hazırlandıklarını kaydeden 21 yaşındaki oyuncu, "İkinci yarıya çok iyi başlamak istiyoruz. İlk maçımızı deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile oynayacağız. Bu maçtan üç puan alıp ligde yolumuza iyi bir şekilde ilerlemeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Atmaca hırs küpü

Çaykur Rizespor, ligin 18. haftasında deplasmanda Grandmedical Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde sürdürdü. Antrenmanda futbolcular, koşunun ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Oyuncuların idmanda neşeli olduğu gözlendi. Çaykur Rizespor, yarın yapacağı antrenmanla Rize'deki hazırlıklarını tamamlayacak.

Yeşil-mavili ekip, 21 Ocak Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30'da Grandmedical Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.  Çaykur Rizespor Teknik Patronu İbrahim Üzülmez oyuncularından maça motive olmalarını istedi. İkinci yarıya moralli başlamak için kazanmaları gerektiğini hatırlatan Üzülmez, “Nasıl başlarsak öyle gideriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap