SON DAKİKA



Haber > Rizespor > RİZESPOR’UN GÖZÜ EREN’DE!

RİZESPOR’UN GÖZÜ EREN’DE!

15 Mayıs 2018 Salı - 10:05




Yeşil-Mavililer Galatasaray’da beklenen performansın gösteremeyen İsviçreli forvet oyuncusu Eren Derdiyok’u transfer etmeyi planlıyor.





Çaykur Rizespor, yeni sezonda Süper Lig’de forvet mevkiine yerli bir oyuncu transfer etmek için harekete geçti. Yeşil-Mavili takımın listesinde ilk isim olan ve Galatasaray takımında fazla forma şansı bulamayan İsviçreli forvet oyuncusu Eren Derdiyok’u transfer etmeyi planlayan Çaykur Rizespor bu transfer için önümüzdeki hafta oynanacak olan son lig maçını bekliyor.

Yakın çevresine sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini açıklayan gurbetçi oyuncunun, lige bir yıl aradan sonra dönen Rizespor’un kendisine yapacağı teklife sıcak baktığı seslendirildi. Çaykur Rizespor yönetimi bu transfer için Sarı-Kırmızılı takımın Rizeli yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ı araya sokacağı öğrenilirken, teknik direktör İbrahim Üzülkmez’in de bu transfere yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

Başarılı teknik adam, Eren için, “Süper lig kadrosuna alternatifi bol kaliteli golcü transfer yapmamız gerekiyor. Eren bildiğim bir oyuncu ve özellikle hem kanatta hem de santrafor bölgesinde fiziği ile bizde iş yapar. Kulübümüzün menfaatleri göze alındığında düşünebileceğimiz bir isim. Ligimizi yakından tanıyor” dediği öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap