SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Üzülmez’in aklı savunmada!

Üzülmez’in aklı savunmada!

07 Aralık 2017 Perşembe - 12:55




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü ibrahim Üzülmez, “Hedefi olan bir takımın gol atarken, bu kadar gol yememesi lazım” dedi.





Zirve yolunda hafta sonu deplasmanda oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçına kilitlenen Çaykur Rizespor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez’in aklı savunma bölgesinde. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın bu kadar gol yemesinin normal olmadığını her fırsatta oyuncularına söyleyen Üzülmez, basit hatalar yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Üzülmez, “Denizlispor maçında farka gidilecek maçta iki gol kalemize görerek haftayı boş geçmedik. Hedefi olan bir takımın gol atarken, gol yememesi lazım. Hele ki rakip takım 10 kişi ile bize iki gol atması takım olarak bize hiç yakışmadı. Savunma bir bütündür ve ileri uçtan başlar. Bundan sonraki oynayacağımız maçlarda bu tip ucuz goller kalemize görmemeliyiz. Herkes çok dikkatli olsun” uyarısında bulundu.

Bir puan gerisinde

TFF 1. Lig’de sezona küme düşen hocası Hikmet Karaman ile başlayan ve ligin 7. haftasına kadar Karaman ile 13 puan toplayan Yeşil–Mavili takımda göreve gelen  teknik adam İbrahim Üzülmez ile sonraki 7 hafta içinde 12 puan toplayabildi.

İbrahim Üzülmez ile çıkılan maçlarda özellikle ligin zayıf takımı Gaziantepspor ile berabere kalması, evinde Samsunspor ve Eskişehirspor deplasman maçlarında kaybedilen sürpriz puan kayıpları genç teknik adamın görevi devir aldığı tecrübeli teknik adam Karaman’ın bir puan gerisine bıraktı.


 Orta Sahanın Golü Yok!

Çaykur Rizespor’un orta sahasının merkezinde görev alan üç ismin golü ve asisti bulunmuyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil–Mavili takımın orta sahasında mücadele veren Robin Yalçın, Petrucci ve Saadane üçlüsünün ligin geride kalan 14 hafta içinde skora hiç katkı vermemesi dikkatlerden kaçmazken, forvet arkası 10 numarada görev alan iki oyuncudan Recep Niyaz’ın bir golü bir asisti bir diğer 10 numara Lincoln’un ise skor anlamında hiçbir katkısı bulunmuyor.

Yağmur altında çalıştılar

Çaykur Rizespor hafta sonu oynayacağı Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenmanın ilk 15 dakikasında salonda çalışan futbolcular daha sonra sağanak yağmur altında teknik direktör İbrahim Üzülmez nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren bir idman yaptılar. Dün yapılan idmanda önceki gün kontrol amaçlı Almanya’ya doktoruna giden Kweuke katılırken, sakatlık sorunu yaşayan Ümit Kurt ve Özgür Çek’in takımdan ayrı salonda çalıştıkları öğrenildi.

Puan kaybı istemiyoruz


Çaykur Rizesporlu Davide Petrucci, Giresunspor karşısında üç puan hedeflediklerini söyledi

Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Davide Petrucci, hafta sonu zirveyi yakından ilgilendiren bir müsabakaya çıkacaklarını ifade etti. Petrucci, “Denizli galibiyetiyle moral bulduk. Önümüzde Akın Çorap Giresunspor ile oynayacağımız zorlu bir 90 dakika var. Her karşılaşmaya olduğu gibi bu mücadeleye de üç puan parolasıyla çıkacağız. Zirve yarışını sürdürmemiz için bu karşılaşmadan kayıpsız ayrılmak zorundayız. Kesinlikle puan kaybını düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap