SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Yeni Haland Rize’ye geliyor

Yeni Haland Rize’ye geliyor

19 Haziran 2024 Çarşamba - 16:52




Çaykur Rizespor, Polonya’nın Rakow Częstochowa takımında oynayan forvet Ante Crnac’ı takibe aldı. Atmaca, fiziği ve oyun sitiliyle Norveçli yıldız Haland’a benzetilen Crnac’i kadrosuna katmak istiyor





İLK transferini Polonya’nın Rakow Częstochowa takımından Yunan ön libero Giannis’i alarak yapan Çaykur Rizespor, ikinci transferi için gaza bastı. Yeşil Mavili kurmaylar yine aynı takımda top koşturan forvet Ante Crnac’a kanca attı. 20 yaşındaki forvet ile yakından ilgilenen yönetim, bu transferi olumlu noktalamak için tüm imkanlarını zorluyor. Fiziği ve oyun sitiliyle Norveçli yıldız Haland’a benzetilen 1.90 boyunda olan Hırvat forvet, sol kanat ve sağ kanat mevkilerinde de oynayabiliyor.

GEÇEN sezon Rakow formasıyla 26 maçta bin 860 dakika sahada kalan Ante Crnac, 8 gol atarken, 5 de asist yaptı. Hem kiralama hem satın alma opsiyonlu iki farklı teklifle Rakow takımının kapısını çalan Rizespor Yönetimin, “Süper Lig çok iyi bir vitrin. Oyuncu burada çok değerlenir. Hem siz kazanın hem biz kazanalım” diyerek Polonya ekibini ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Piyasa değeri 2 milyon Euro olarak Crnac’ın Rakow Częstochowa takımıyla 2028’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

PATLAK YA DA ZEMİN… FİZİĞİNİ İYİ KULLANIYOR

POLONYA basını Crnac’a övgüler yağdırdı. Yapılan haberlerde, “Aşırı kıvrak bir oyuncu değil fakat hızlı bir oyuncu. İleride top beklemiyor. 3’üncü bölgede adım atmadık yer bırakmıyor. Tam bir yırtıcı forvet diyebiliriz. Fiziğini de yerinde kullanan bir oyuncu. Ayrıca Ante'nin kafa topları da bir o kadar iyi. İçeriye fake koşular atıp defansın kafasını karıştırabiliyor. Bazen çok rahat pozisyonlardan bile yararlanamıyor. Etkili bir sol ayağı var. Norveçli yıldız Haland’ı anımsatıyor” ifadeleri kullanıldı.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap