SON DAKİKA



Haber > Spor > Robin van Persie Trabzon'da yok

Robin van Persie Trabzon'da yok

25 Aralık 2016 Pazar - 16:19




Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, yarın oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde Hollandalı golcü Van Persie'yi kamp kadrosuna dahil etmedi.





Yıldız futbolcunun sakatlığı sebebiyle kadroya alınmadığı aktarıldı.

Fenerbahçe'de yarın oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Van Persie şoku yaşanıyor...

Hollandalı golcünün sakatlığı sebebiyle kritik maçın kadrosuna alınmadığı belirtildi. Teknik Direktör Advocaat'ın Trabzonspor maçında forvette Moussa Sow'u oynatması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Robin Van Persie, Gençlerbirliği maçında 11. dakikada kenara işaret ederek oyundan çıkmak istemiş ve yerini Moussa Sow'a bırakmıştı.

Hazırlıklar tamamlandı


Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 13:30'da başlayan antrenman 1 saat sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Trabzon'a gidecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap