SON DAKİKA



Haber > Spor > Sadi hocaya tam destek Trabzonspor'un dikkatine!

Sadi hocaya tam destek Trabzonspor'un dikkatine!

15 Kasım 2015 Pazar - 10:51








Hoca arayışına giren Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki Aralık ayının 5'indeki seçime kadar Sadi Tekelioğlu'nu göreve getirmesi en doğru işti. Yönetim kurulunun 5 Aralık’tan sonra başkan ve yönetimi kalırsa 'Mustafa Denizli' hamlesi olacağı söyleniyor.

Geçen yıllarda Tolunay Kafkas’ın Trabzonspor’a getirilmesinden sonra değişen yönetim Kafkas’la yollarını kısa sürede ayırmış, Trabzonspor büyük bir maddi zarara uğratılmıştı. Aynı senaryoyu yaşamak istemiyoruz. Trabzonspor’da yıllarca hocalık yapmış, altyapıda çalışmış, bence en az bu hocalar kadar deneyimli olan Sadi Tekelioğlu'nun seçimlere kadar değil sezon sonuna kadar çalışmasının uygun olacağı görüşündeyim.

Unutulmasın ki ileride Hamiler, Apolar, Şenollar, Ogünler gibi onlarca futbolcunun yetiştiği düşünüldüğünde Sadi hocanın ne kadar iyi bir hoca olduğu ortadadır. Trabzonspor sezon başına iyi başlamış ama süratli bir şekilde gerek hakemler tarafından gerek içerideki oyuncuların birbirleriyle olan kavgalarından iyi idare edilmemiştir. Bu kavgaların ve iyi yönetilmemenin sonucu olarak Trabzonspor şampiyonluk yolundan çok uzaklaşmıştır.

Onun için başka bir hocaya gerek duyulmaması gerektiğine inanıyorum. Tabii ki gelecek yönetimin alacağı karar önemlidir. Ama kim gelirse gelsin inanıyorum ki Sadi hocadan iyisi olmaz. Kendi çocuğumuzdur. Biz Trabzonlular olarak birbirini yemekte dünyada bire biriz.

Örneğin, Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın tüm özverisine rağmen yapılan muhalefetler o tarihten itibaren Trabzonspor Kulübü'ne büyük zararlar vermiştir. Trabzonspor'u yöneten yöneticilerin bu konuyu da dikkate alarak 5 Aralık seçiminde ona göre oy kullanmaları gerekiyor.


Delegelerin siyasetle menfaatten uzak durmalarını diliyorum. Bu seçimde sevgili Trabzonluların bu olaya el koyacaklarına inanıyorum. Eğer yeni bir hoca getirilirse borç batağındaki Trabzonspor yine borca girecektir. Sadi Tekelioğlu en doğru seçimdir. Sezon sonuna kadar Sadi hocaya destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Gelecek hocalardan çok daha faydalı takıma olacağı inancındayım.

Sadi hocaya güvenimizin tam olmasına inanıyorum. Tüm Trabzonspor taraftarlarına ve desteğine inanıyorum. Trabzonspor’da önce bu iç kavganın, futbolcuların içindeki kavganın barış halinde çözümlenmesinde yönetim kurulunun ağırlığını koymasına gerekiyor. Birbirinizi sevmezseniz başarılı olmanız imkansızdır.

Trabzonspor şampiyonluklarında efsane kadronun kuruluşunda 16 futbolcu bizler bir odada toplantı yapardık. Aramızda hiçbir zaman kavga olmazdı. Birbirini sever ve sayardık. Sevginin olmadığı bir yerde başarı asla gelmez.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap