SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluk sözü!

Şampiyonluk sözü!

23 Ekim 2017 Pazartesi - 20:00




Mavi-Beyazlı futbolcular ligde yakaladığı çıkışı sezon sonuna kadar sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyor





Averajla ikinci sırada bulunan Pazarspor, namağlup unvanını Yeşil Bursa karşısında da korumanın peşinde

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da ilk 9 haftalık periyotta alınan sonuçlar camiada yüzleri güldürürken Mavi-Beyazlı futbolcular sezon sonunda şampiyon olacaklarının sözünü verdiler. Fatih Şen, Muhammed Emin Balcılar, Ufuk Buncukçu ve Mahmut Caner Alioğlu, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını belirtirken hafta sonu oynayacakları Yeşil Bursa maçını da kazanıp yenilmezlik serilerini sürdürmeyi arzuladıklarını ifade ettiler.

Futbolcular, “Ligde zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasakta kazanmayı bildiğimiz maçlar oynadık. Gelinen noktada aldığımız sonuçlardan memnunuz. Hedefimiz Pazarspor camiasına büyük bir mutluluk yaşatıp yeniden 2. Lig’e çıkmaktır. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Hafta sonu taraftarımız önünde Yeşil Bursa ile oynayacağız. Bu karşılaşmada da hedefimiz diğer müsabakalarda olduğu gibi üç puan olacak” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap