SON DAKİKA



Haber > Spor > Şaşırttı!

Şaşırttı!

29 Şubat 2016 Pazartesi - 13:27




Jose Bosingwa’nın Osmanlıspor maçında ortaya koyduğu performans şaşkınlık yarattı.





Trabzonspor’un önemli yıldızlarından biri kabul edilen Jose Bosingwa’nın Osmanlıspor maçında ortaya koyduğu performans şaşkınlık yarattı. Bordo-Mavili takımla bağlarını koparıp giden sonra yeniden geri çağrılan ve ikinci kez sözleşme imzalayan Bosingwa’nın takıma önemli katkı yapması bekleniyordu. Ancak takımdaki eksikler nedeniyle Hami Mandıralı Bosingwa’yı önce stoper, sonra iki kez sol bek olarak oynattı. Özellikle sol bekte çok etkisiz bir görüntü verdi. Bosingwa yeniden dönüş yaptıktan sonra ilk kez Osmanlıspor maçında gerçek yeri sağbek olarak forma giydi.

İKİNCİ YARIDA KÖTÜ PERFORMANS

Portekizli futbolcunun, takımdaki sakatlık ve cezalardan dolayı bulunan 9 eksik nedeniyle sahada çok önemli işler yapacağına kesin gözüyle bakılıyordu. İlk yarıda olumlu sayılabilecek bir oyun sergileyen ve kendi bölgesinde pek açık vermeyen, bunun yanında hücuma da destek olan Bosingwa, ikinci yarıda ise bambaşka bir görünüme büründü. Tecrübeli futbolcu, zaman zaman pas atması gerekirken, topu ayağında çok tutup, rakip savunmanın yerleşmesine sebep oldu. Bazen de kaptırdığı toplarla Trabzonspor kalesinde tehlikeler yaşanmasına zemin hazırladı ve sınıfta kaldı.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap