SON DAKİKA



Haber > Spor > Sayın Usta ne diyor bu hususta?

Sayın Usta ne diyor bu hususta?

28 Aralık 2016 Çarşamba - 09:20








3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçı henüz bitmeden Avni Aker'i dolduran binlerce Trabzonspor taraftarı yenilen ikinci golün ardından “yönetim istifa” sloganları atmaya başladı. Yani maçın 30. dakikası. Kalan 60 dakika boyunca ara ara yükselen bu seslere yönetimden henüz bir açıklama gelmedi. Şimdi taraftar da kusura bakmasın ama öyle kötü bir ilk yarı geçirdiniz diye, puan tablosunda paraşütsüz çakılıyorsunuz diye, üç maç üst üste kazanamadınız diye yönetim istifa etmez. Ederse orası büyük kulüp olmaz, Çemişgezek olur.

Ne yapsın Sayın Usta, çıkıp kendi mi atsın golü? Transfer yapsın diyorsunuz. Siz yapın efendim kolaysa. Para mı var kulüpte? Hadi buldu buluşturdu transferi de yaptı diyelim, kim adapte edecek bu oyuncuları takıma? Ya arkadaşlar bakın işin tadı kaçtı, ironi yapacak tarafı da kalmadı. Karadeniz fırtınasının yerinde yeller esiyor. Açtığınız Şenol Güneş Stadını da yolgeçen hanına döndürmeden, alın şapkanızı önünüze ‘biz nerede yanlış yaptık’ demeye başlayın. Öyle La fontaine’den masal anlatmayın artık insanlara, Trabzonspor'u yönetmek zor diye.

Siz kolay olacağını mı sanıyordunuz? Bakın mesela ben apartman bile yönetemem. Bu yüzden talipte olmam. Sayın Usta göreve geldiği günden bu yana takımın mali tablosunun vahim olduğunu söylüyor. Borçsuz kulübe ben de başkan olurum, çok da güzel yönetirim. Oh ne ala memleket. Maharet bu noktada başlıyor zaten sayın Başkan. Siz bu tabloda ne yapıyorsunuz onu diyin hele. Ama sayın Başkan bana şimdi dese ki 'çok biliyorsan gel sen yönet' bakın ne yaparım. Dim direkt Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine giderim.

Başta N'doye, Onazi, Suk gibi oyuncuların pasaportlarını eline verir, sadece Trabzon'u değil, ülkeyi terk edin derim. Ne oluyor demeye kalmadan, Mustafa Yumlu’dan başlayıp Zeki'ye kadar kim varsa ‘adıos’ deyip yollarımı ayırırım. Bu oyuncuların alacağı var gönderemezsin derseniz, ‘ceza kestim’ der çıkarım işin içinden. Bir de üste para mı vereceği getirdiğiniz bu duruma? Yazarken yazarken hoşuma gitti yahu, ALLAH AŞKINA SAYIN BAŞKAN. 23 Nisan da bir günlüğüne şu koltuğu versenize bana. Hani Cumhurbaşkanı'nın yaptığı gibi. En kötü ne olabilir yani? Fenerbahçe'den 3 değil de 5 yeriz, 18 puanımız olmaz da 15 puanımız olur. Ne de olsa Burası Bolu, öyle de olu, böyle olu. Sen yine de bizim gayfenin önünden geçerken dikkat et.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap