SON DAKİKA



Haber > Spor > Serdar için sıkı pazarlık

Serdar için sıkı pazarlık

22 Mayıs 2015 Cuma - 11:36




Trabzonspor, Bursaspor’un başarılı stoperi için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Yeşil-Beyazlılar 4.5 milyon Euro’da diretince pazarlık iyice kızışm





Trabzonspor yönetimi Bursaspor’un başarılı futbolcusu Serdar Aziz sevdasından vazgeçmiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yeni sezon planlamasında önemli yer tutan başarılı savunma oyuncusu için Bursaspor’un kapısı bir kez daha çalındı. Trabzonspor yönetimi Yeşil-Beyazlı kulübe 2.5 milyon Euro’luk teklif sundu ancak bu rakam Bursaspor’u tatmin etmedi. Yeşil-Beyazlılar Bordo-Mavili kulüpten 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli talep ederken, pazarlık kızışma noktasına geldi. Trabzonspor yönetiminin önümüzdeki günlerde yeni bir teklif paketini Bursaspor yönetimine sunacağı bildirildi. Galatasaray’ın da transfer etmek istediği yetenekli oyuncu için Trabzonspor kurmaylarının ellerini çabuk tutacakları bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap