SON DAKİKA



Haber > Spor > Serdar Taşçı için şok eden iddia

Serdar Taşçı için şok eden iddia

14 Ağustos 2017 Pazartesi - 11:39




Fenerbahçe Trabzonspor’un karşısına Şimdi de Rusya’da çıktı.





Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan Giuliano krizinin ardından yeni bir kriz daha çıkması an meselesi.  Bilindiği üzere daha önce Trabzonspor Giuliano ve kulübü ile anlaşmış ama Fenerbahçe ise oyuncuyu Türkiye’ye getirip  imza attırmıştı. Bordo mavililer de bu konuyu FİFa’ya taşıyıp  şikayette bulunmuştu.

Trabzonspor'un yaptığı hamleye rağmen Giuliano'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'den yine rahat durmuyor. Sarı-Lacivertliler ısrarla Roman Neustadter'i kadrosuna katmak isteyen Spartak Moskova'dan Trabzonspor'un gözdesi olan Serdar Taşçı'yı istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro'yu gözden çıkaran Rus kulübüne "6 milyon Euro ve Serdar Taşçı'yı verin" teklifini yaptığı belirtiliyor. Spartak Moskova kulübü, uzun süredir görüştüğü Trabzonspor'a "Yeni bir stoper alıncaya kadar Serdar Taşçı'yı'ı bırakmayız" yanıtını vermişti.

Rus kulübünün Fenerbahçe'den Roman Neustadter'i transfer etmesi durumunda Türk futbolcunun da  transferine onay vermeye sıcak baktığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler'in bu hamlesine Trabzonspor'un tepkisi merakla bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap