SON DAKİKA



Haber > Spor > Sezon biter Mevlüt ve Adem gelir

Sezon biter Mevlüt ve Adem gelir

21 Mayıs 2015 Perşembe - 14:21




Trabzonspor Kasımpaşa’dan Adem Büyük ve Saint Etienne’den Mevlüt Erdinç için geri sayıma geçti. Bir aksilik olmazsa iki oyuncu yeni sezonda Bordo-Mavi





Trabzonspor’da transfer taarruzu sürüyor. Bu sezondan umudunu kesen ve gelecek sezon planlarını yapan Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın rüyalarını Kasımpaşa’dan Adem Büyük ve Saint Etienne’den Mevlüt Erdinç süslüyor. İki oyuncunun alınmasını çok isteyen Yanal’ın, bu oyuncular ve menajerleriyle sürekli irtibat halinde olduğu belirtiliyor. Kasımpaşa’da kadro dışı kalan Adem, kulübünden ayrılmak için gemileri yakarken, Bordo-Mavili takım için can atıyor. 27 yaşındaki Adem için 2 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkartıldığı ileri sürülüyor. Kasımpaşa ile Adem konusunda pazarlıklar sürerken, Saint Etienne’nin Mevlüt’ün bonservisinde indirim yapması bekleniyor. Yanal oyuncuyu Trabzon’a gelmesi konusunda ikna ederken, kulübünün 4-5 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Trabzonspor bu rakamı 2-3 milyona çekerek, işi bitirmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap