A+ A-
Yorum
10

Sezonun en önemli maçı!

Yayın Tarihi: 31.01.2016 - 10:51 | Güncelleme Tarihi: 31.01.2016 - 10:50
Bordo-Mavili takımın teknik patronu, “Telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Bütün konsantremizi bu maça verdik. Belki de bu yılın en önemli maçını oyna

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında Akhisar Belediyespor’u sahasında ağırlayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, bu maçın önemine işaret etti. Genç teknik adam, kritik maç öncesi şu ifadeleri kullandı: “Telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Ful konsantre olup, bu maça hazırlanıyoruz. Belki de bu yılın en önemli maçını oynayacağız. Bunu anlatacağız futbolcularımıza. Oyuncuların tempolarını takip ediyorum. Her şey iyiye gidiyor. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bir sihirli değnek varsa, o da oyuncuların ayaklarıdır. İyi çalışacaklar, bunu sahada gösterecekler. Trabzonspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Bütün yoğunluğumuz kupa üzerinde olacak. Şu ana kadar oyuncularımız isteklerimize cevap veriyorlar.”

Taraftarsız olmaz

Trabzonspor’u kupa maçında taraftarın yalnız bırakmaması konusunda dilekte bulunan Mandıralı, “Biz Akhisar’ı yenip tur atlamayı hedefliyoruz. Ancak bu yolda taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Bir dönem onların oyuncularıydık, şimdi hocaları olduk. Şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Trabzonspor’da görev almam için inatçı ve baskıcı davrandılar ve biz Trabzonspor’a geldik. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Futbol olarak çok çalışacağız. Bunları yaparken onları yanımızda istiyoruz. Trabzon şehrinin Trabzonspor’dan başka özelliği yok. Taraftarlardan ricam bizi tribünde yalnız bırakmasınlar” dedi.

Sakatlarımız var ama...

Mandıralı, takımda sakat futbolcuların olduğunu belirterek, “Düşünebiliyor musunuz, defansın göbeğinde oynayan stoperlerimiz sakat ve hasta. Mehmet Ekici ısınırken sakatlandı. Bunlar önemli şeyler fakat futbolda mazeret duymamak lazım. Büyüklerimiz böyle derdi. Ancak sakatlarımız döndüğünde daha da güçlü olacağız. Rekabetin olmadığı yerlerde çok başarı beklemek doğru olmuyor. Oyuncularımızdan kendi takımlarında gösterdikleri performansı göstermelerini istiyoruz. Antrenmanda tepkileri çok iyi, sadece maç performansları kaldı” şeklinde konuştu.