A+ A-
Yorum
10

Sheydaev rüzgarı

Yayın Tarihi: 13.07.2016 - 09:09 | Güncelleme Tarihi: 13.07.2016 - 08:59
Bordo-Mavililer’in ilk transferi ayağının tozuyla kampa katıldı. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra Slovakya’ya giden genç golcü, Yanal’ın yeni gol s

Trabzonspor’un sürpriz bir şekilde Zenit’in pilot takımında 13 maçta 10 gollük bir performans sergileyen 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ramil Sheydaev ile anlaşması dikkat çekti. Yeni sezon öncesi ilk resmi transferini gerçekleştirerek, Azeri asıllı Rus oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayan  Trabzonspor, bonservisi elinde olan genç oyuncuya ilk yıl için 430 bin Euro, ikinci yıl için 350, üçüncü yıl 400 bin ve dördüncü yıl ise 450 bin Euro ücret ödeyecek. Bonservis bedeli ödenmeden alınan oyuncu için Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da farklı planları var. Sheydaev’in yanı sıra forvet hattına çok tecrübeli bir isim daha katılmasını isteyen Yanal, genç oyuncuyu gizli bir silah olarak kullanmayı planlıyor. Oyuncunun maç kasetlerini uzun süre izleyen ve scout ekibinin de raporuyla alınması yönünde rapor veren Yanal’ın, Sheydaev’in için “Bitirici vuruşları ve hava topu hakimiyetini en üst düzeyde kullanacağız” yorumunu yaptığı öğrenildi.

İLK HEYECAN

Trabzonspor, Slovakya kampında yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan Mehmet Ekici dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo-Mavililer’in sağlık kontrolünden geçirdikten sonra kamp kadrosuna dahil ettiği yeni transfer Ramil Sheydaev de, ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal’ın sabah kahvaltısında takım arkadaşları ile tanıştırdığı Sheydaev, ardından takımla birlikte çalıştı. Bordo-Mavililer ise antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından, takım birlikteliğine yönelik çalışma yaptı. Bu sırada oldukça neşeli görüntüler de ortaya çıktı.

Etiketler