SON DAKİKA



Haber > Spor > Şimdi yükselme zamanı

Şimdi yükselme zamanı

13 Mart 2016 Pazar - 08:43




Mersin maçı sonrası soyunma odasında duygusal anlar yaşandı. Mandıralı’nın teşekkür ettiği futbolcular, Beşiktaş’ı da devirerek yükselişe geçme sözü v





Süper Lig'deki kötü gidişine Mersin İdman Yurdu galibiyeti ile son veren Fırtına'da, maçın ardından soyunma odasında duygusal anlar yaşandı. Sakat oyuncular dahil olmak üzene tüm futbolcular kenetlenirken, bir ağızdan, "Bu başlangıç olsun. Devamı Beşiktaş maçında gelecek" diye bağırdılar. Gözleri dolduğu görülen Hami Mandıralı, oyunculara sergiledikleri performanstan dolayı teşekkür etti.

Hedef üst sıralara tırmanmak

Tecrübeli hoca daha sonra yaptığı konuşmada, "Mücadeleye devam. Bir sonraki maç daha iyi olmalıyız. Daha güçlü olmalıyız ki sezonu istediğimiz yerde bitirelim.Hedefimiz üst sıralara doğru tırmanmak" ifadelerini kullanırken, oyuncular salı günü karşılaşacakları Beşiktaş'ı da devirip, çıkışa geçme konusunda sözbirliği yaptılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap