SON DAKİKA



Haber > Spor > Soğuksu fırtınası!

Soğuksu fırtınası!

17 Nisan 2018 Salı - 16:56




Soğuksuspor altyapıya verdiği desteğin meyvelerini almaya başlarken, Başkan Serkan Öztürk, genç yetenekleri en iyi şekilde eğitip Türk sporuna kazandı





Futbolda altyapıya çok önemli yatırımlar yapan Soğuksuspor bunun karşılığını almaya başladı. Altyapı gruplarında 130 lisanslı sporcu ve 4 tecrübeli antrenör ile çalışmalarını sürdüren Soğuksuspor Trabzon ve Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Serkan Öztürk yönetim olarak futbolcu tarlası olan Trabzon’da genç yetenekleri en iyi şekilde eğitip Türk sporuna kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adamlar ile yaptıkları plan ve program dâhilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Öztürk, “U-15 grubunda Trabzon şampiyonu olarak gruplarda Trabzon’u temsil edeceğiz. Yönetimdeki arkadaşlarımız, teknik ekibimiz, sporcularımız, sporcu velilerimiz ve camiamıza verdikleri desteklerden ötürü hepsine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde alt yapıyı daha da güçlendirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Mutlu sona ULAŞTIK

Soğuksupor U-15 Futbol Takımı, Ortahisar Kanuni’nin ardından ikinci olarak Trabzon’u temsil etme hakkı kazanırken teknik sorumlular Denizhan Altunbaş ve Cengiz Tosun, ‘’U15 grubumuz 5 yıldır bir arada çalışmakta ve bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu son dakikalarda yediğimiz gollerle kaçırdık ama bu sezon çok şükür ki şampiyon olduk. Yönetimimiz sözde değil gerçekten tüm gruplarımıza olduğu gibi U15 grubumuza da özel hassasiyet göstermiş her konuda bizi profesyonel takımmışız gibi maddi ve manevi desteklediler‘’ ifadelerini kullandılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap