SON DAKİKA



Haber > Spor > Soğuksuspor’un Hedefi Şampiyonluk

Soğuksuspor’un Hedefi Şampiyonluk

06 Mayıs 2023 Cumartesi - 11:16




“Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Tabiki şampiyon olmak istiyoruz. Bu kolay değil ancak çok yetenekli oyuncularımız var”





İSMAİL DÜZGÜN/ÖZEL HABER

1461 Soğuksuspor U18 Takımı Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına galibiyetle başladı. Gümüşhane Kelkit Gelişim Spor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden kırmızı-lacivertliler grubuna galibiyetle başladı. U18 Takımı Teknik direktörü Sedat Kalaycı Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Birinci maçımızda Gümüşhane Kelkit Gelişimi mağlup ettik. 2-1  kazandık ancak daha da farklı bitebilirdi. Kazandığımız için mutluyuz. Turnuvaya iyi başladık moral bulduk” dedi.
GRUBU lider bitirmek istediklerini söyleyen Kalaycı; Bugün Erzincan 68 ile oynayacağız. Maçı kazandığımız taktirde diğer grubun birincisi ile oynayacağız. Bu maçı da kazanıp Türkiye’de son 20 takım arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Tabiki şampiyon olmak istiyoruz. Bu kolay değil ancak çok yetenekli oyuncularımız var. Bu çocuklarla birlikte mücadele ederek hem kulübümüzü hem de Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap