SON DAKİKA



Haber > Spor > Soğuksu’yu içtiler!

Soğuksu’yu içtiler!

19 Temmuz 2018 Perşembe - 17:35




U 11 Ligi Trabzon şampiyonasında ilginç gelişmeler yaşandı. Çocuklar ağladı, hocalar görevden alındı..





ÖYLE ŞEYLER YAŞANDI Kİ

ÇOCUKLAR göz bebeğimiz. Onların parmağına kıymık batsa içimiz yanar. O nedenle, onların yer aldığı her yerde, güzelliğin, eşitliğin olmasını isteriz. Trabzon U11 Şampiyonası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Keyifli maçlar oynandı. Ancak bunların birisi, hem çocukları ağlattı, hem de antrenörleri işinden etti.

ŞAMPİYON 3 GOL YEDİ!

HEMEN yaşananları anlatalım; U 11 Ligi’nin son haftasında şampiyonluğu garantileyin Trabzonspor ile Kanunispor karşılaştı. Maça yedek oyuncularla çıkan Trabzonspor, rakibine 3-0 yenildi. Bu sonuç, Kanuni’yi 3’üncü yaparken, Soğuksuspor’u 4’üncü sıraya indirdi. 1461 ise 2’nci oldu. İşte bundan sonra kızılca kıyamet koptu.

ÇOCUKLAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


SOĞUKSUSPOR antrenörü Cemal Beklemiş sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı. Yaptığı paylaşımda, yapılanların etik olmadığı ve geleceğimiz dediğimiz çocukların hayalleriyle oynandığını dile getirdi. Çocukların maç sonrası ağladığını söyledi. Bu durumu öğrenen Trabzonspor kurmayları 4 alt yapı antrenörünün görevine son verdi.

4 ANTRENÖR İŞİNDEN OLDU

HAKAN Zıvalıoğlu, Kamil Aydın, Metin Akar ve Denizhan Altınbaş ile yollar ayrıldı. Bordo-Mavili yönetim bu olayı derin olarak irdeliyor. Bu arada Soğuksuspor cephesinden şu açıklama geldi: Tepkimiz çocukların hayalleriyle oynanmasına. Yoksa kimsenin görevden alınması bizi mutlu etmez. Yoksa bu durumu çocuklara nasıl anlatırız?

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap