SON DAKİKA



Haber > Spor > Sonuç kimseye yaramadı!

Sonuç kimseye yaramadı!

28 Mayıs 2017 Pazar - 09:30








Trabzonspor ezeli rakibi karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıksa da maçın ilk yarısında bunu sahaya yansıtamayan taraftı. İlk devre boyunca ev sahibi Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile geçen ve kaleci Onur’un da hatası ile mağlup duruma düşen taraftı Bordo-Mavililer. Dolayısıyla Trabzonspor soyunma odasına moralsiz girdi. Gelin görün ki ikinci yarıya, kadro değişiklikleriyle başlayan Trabzonspor sahada bambaşka bir görüntü sergiledi. Tabiri caizse rakibini ısıran, defansını boğan ve ileri uçta gol arayan bir görüntü sergiledi Trabzonspor.

Bero ve Esteban’ın performansları da etkili olunca maça denge geldi ve Bordo-Mavililer ezeli rakibi karşısında mücadeleci bir karşılaşma izletti. İstanbul’da bir kez daha Esteban’ın kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu gördük.  Bero etkili olunca Trabzonspor baskılı oyunu ile golü de buldu. Sonuca gidecek skoru aradı ama ne yazık ki bulamadı Esrun Yanal’ın öğrencileri. Böyle olunca skor, ne Trabzonspor’a ne de Fenerbahçe’ye yaradı.

Karşılaşma berabere de bitse Ramazan’ın ilk akşamında seyir zevki yüksek bir mücadele izledik. Temennim Trabzonspor’un ikinci yarıdaki mücadelesini her maçta santra vuruşundan son düdüğe kadar sürdürmesidir.

Eğer Trabzonspor dün akşamın ikinci yarısındaki performansını yeni sezona yansıtabilirse başarı kaçınılmaz olur. Aksi takdirde sonuç hüsrandan öteye geçmez.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap