SON DAKİKA



Haber > Spor > Sor Sadi hocana...

Sor Sadi hocana...

02 Mart 2016 Çarşamba - 09:44








O diplomayı nerden aldın Hami hocam? Hiç kursa gitmemiş gibisin. Eski bir futbolcu tepkileri veriyorsun hocalıkla alakan yok. Senden öncekiler iyi olsaydı takımın başında olmazdın. Yeni bir şey yapmak lazım hoca... Sıfır hoca İbrahim Üzülmez beşte dört yaptı farkındasınız değil mi? Aynı lig, aynı futbolcular ne değişti bilir misiniz?

Hocanın takımdaki görevi nedir hiç kafa yordunuz mu? Futbolcu oynar, hoca kulübeden bakar değil ki bu iş. Sistem, taktik adına emare göstermiyor takımın. Çalışılmış, ezber hale getirmedikten sonrası olmaz, imkansız. Kafasına göre kuralsız oynuyor takımın. Öyle olacaksa hocaya ne gerek var?

“İnsaf edin” dediğin kaleci Onur, Portekiz milli Bosingwa, yılların Yumlu’su, o maçın en iyisi Akakpo ve Antalyaspor’da sayısız maç oynamış Musa. Memleket milli Okay, Sefa, İsveç milli Erkan, Chelsea’lı Marin ve her sezon bu ligde 15 gol atan Muhammet.

Tüm kusurlu Fatih Atik diyorsan onu da sen oynattın hoca. Oynadığın rakiplere hiç bakıyor musun? Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar, Suarez var da biz mi görmedik? Bak güzel kardeşim, sen önce sana düşenleri tam olarak yap ondan sonra yoruma geç. Pozisyonun istediği davranışları göstersin takımın gol ye. Kelime söylemeyiz. En kolayı birebir oynamayı yapamıyorlar içlerinden geçiyor rakip.

Baskı, kademe, destek, denge duydunuz mu hiç? İki ön libero, açıklar, öndekilerin rolü, sadece topun arkasına geçmeyle bitmiyor ki iş... Baktığın yerde durmuyor ki top. Bizde, rakipte, boşta, bekte, açıkta, orta sahada... Bin türlü hali var topun. Her duruma hazırlıklı olacak takımın. Kanatlardan pozisyon verdi, merkezden verdi, beşe iki yakalandı verdi, hepsi oradayken verdi, verem oldu Bordo-Mavililer.


Taraftar gibi dert açıklar mı teknik direktör? Elini vicdanına koy hoca. Eğer araya biliyorsan aç bir telefon sor Reşit hocaya “çok hücum, az savunma” dedi ne demek istedi? Yan sahada Sadi hoca duruyor. Hani seni yetiştiren hoca... Özkan Sümer “verelim kiralık” derken “o giderse ben de giderim” direten Sadi hoca. Sen yine de sor Hami kardeşim hoca talebesine yardımı esirgemez bilirim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap