SON DAKİKA



Haber > Spor > Şova hazır olun!

Şova hazır olun!

09 Haziran 2015 Salı - 09:39




Sportif Direktör Hurma, hafta sonuna doğru transferde bir hareketlilik yaşanacağını söyledi, Yanal ile arasında kriz olduğu yönünde çıkan haberlere se





Gözlerin transfere çevrildiği Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma, merak edilenlere yanıt verdi. Güçlü bir kadro kurmak için çalışan Karadeniz ekibinde Hurma, gündemlerinde birçok oyuncu olduğunu ancak Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda en iyiyi almaya çalışacaklarını söylerken bu hafta sonuna doğru bir hareketlilik yaşanacağını müjdeledi. Başarılı futbol adamı, transfer konusunda isim vermekten sakındı. Bordo-Mavili futbolseverlerin içinin rahat olması gerektiğinin altını çizen Hurma, “Tek derdimiz Trabzonspor’un başarılı olmasıdır” ifadesini kullandı. Bu arada Hurma, beklenen transferlerin çok kısa sürede gerçekleşeceğini müjdelerken diğer yandan da hakkında çıkan bazı haberlere sitem etti. Hurma, Teknik Direktör Ersun Yanal ile arasında kriz olduğu yönündeki haberlere “Böyle bir şey yok. Hocamızla uyum içerisinde çalışıyoruz” cevabını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap