SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftar her zaman haklıdır

Taraftar her zaman haklıdır

08 Ocak 2014 Çarşamba - 09:24




Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, camiadan yeteri kadar destek alamadıklarını vurgulayarak, “Taraftarımızı mutlu edecek yöntemler bulmak zor





Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, sezonun ikinci yarısında daha farklı bir oyun kurgusuyla sahada olabileceklerini söyledi. Akçay, UEFA Avrupa Ligi’nin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Juventus genellikle 3-5-2 oyun anlayışı ile sahaya çıkıyor. Bizim oyun anlayışımız ise 4-1-4-1 veya 4-2-3-1. Bizde Juventus’un oyun anlayışına göre taktiksel anlamda oyunumuzda bazı değişiklikler yapabiliriz” dedi. Akçay, kentten yeteri kadar destek alamadıklarını vurgulayarak, “Bizim camiamız 1974’den bu yana oldukça çıkış yapan, efsane takıma sahip olan ve 100’ün üzerinde yabancı oyuncuya getirip, götüren başarıya aç bir camia. Bir sorun varsa yüzlerce öneri getirecek olan bir camia. Geçmişinde başarıların çok yüksek olduğu taraftar ve camiaya sahipsiniz. Bu tür eleştirilere göğüs germek zorundasınız. Dolayısıyla taraftarlar her zaman haklıdır. Çünkü onlar aidiyet duygusu duyduğu takımın başarılı olmasını istiyor. Bizler taraftarlarımızı mutlu etmek için bir takım yöntemler bulmak zorundayız.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap